Més bàsquet

Hezonja, primera titularitat

NBA. L'exblaugrana surt per primer cop en el cinc inicial després de 55 partits en el correctiu dels Magic als Sixers. Ricky (14 punts i 5 assistències) no pot evitar una nova pallissa als TWolves

El festival ofensiu de la jornada va ser per als Magic, que van anotar 77 punts en només 24 punts, això sí, contra els Sixers, el pitjor equip de l'NBA. Per part dels d'Orlando va ser titular per primera vegada aquesta temporada l'exblaugrana Mario Hezonja, que va anotar 13 punts, tot i que el trio més destacat van ser Victor Oladipo i Vucevic, tots dos amb 28 punts, a més de 22 més d'Aaron Gordon. Per la seva banda, Ricky Rubio (14 punts, 5 assistències i 2 rebots en 25:53 minuts) no va poder impedir el correctiu dels TWolves a la pista dels Mavs de Parsons (29 punts) en un dia discret de Nowitzki (10). Els de Minnesota continuen sent el tercer pitjor equip de la conferència oest. Curiosament, el millor dels TWolves no va ser ni Ricky, ni Wiggins (15 punts), ni Towsns (12) ni LaVine (10), sinó Muhammad (24).

Qui està en ratxa són els Blazers que van encadenar la seva tretzena victòria en els últims quinze partits i es consoliden en la zona de play-off. El més destacat dels de Portland va ser Damian Lillard, que es va enfilar fins als 33 punts i va estar ben secundat per Henderson (19) i McCollum (19). D'altra banda, Wade es va convertir en l'estrella del triomf dels Heat al Madison Square Garden, amb 26 punts en un duel interessant en anotació amb l'estrella dels Knicks Carmelo Anthony (25). Va debutar també Joe Johnson (12 punts) mentre Kristaps Porzingis va acabar amb 9 punts i un pobre percentatge de tir (4/13). I els Pistons van trobar en Drummond el seu gran líder, ja que va arribar a 15 punts i 15 rebots per vint-i-cinquè partit aquest curs el dia en què va descansar Lowry. La gran decepció van ser els Hornets, que van caure a la pista dels Hawks, però fent una anotació molt pobra (76) i anotant només nou punts en un període.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)