FCBQ

El Quart B resisteix i s'endú el triomf

VILASSAR 67
QUART B 69

ROGER'S VILASSAR DE DALT: Hurtado, Blat (2), Crespo (16), Quintana (4), López (6) –cinc inicial–; Vidal (12), Escrihuela (21) i Garcia. 9 triples: 5 Escrihuela i 4 Crespo. 10/14 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Hurtado. QUART BICENTURY B: Molina (20), Mora (11), Ibanco (3), Casadevall (12), Juscafresca (5) –cinc inicial–; Bosch (6), Rubirola (4) i Artacho (8). 2 triples: 1 Molina i Juscafresca. 7/16 tirs lliures. 16 faltes. Eliminat: Juscafresca. PARCIALS: 20-21, 16-15, 9-15 i 22-18. COMENTARI: Partit molt disputat en què el Quart va començar erràtic i tou en defensa, i va permetre al Vilassar agafar confiança. La igualtat absoluta en el marcador –es va arribar al descans amb empat– es va trencar al tercer període, en què els visitants van ser capaços de distanciar-se lleugerament i obtenir un avantatge que van saber defensar en l'últim quart, amb patiment per obtenir la victòria. El Quart segueix en la pugna per la cinquena posició.