FEB

El darrer període enlaira el Quart

EBA. Un parcial final de 6-21 treu de la pista el Castelldefels, dóna el primer triomf de la segona fase i trenca la ratxa de dues derrotes

El Quart va retrobar a la fi la seva millor versió després de relliscar a casa en la Lliga Catalana i de veure's superat en el debut de la segona fase contra l'invicte líder de la categoria. El Castelldefels va ser la víctima d'un Quart enrabiat, sobretot en el darrer període, en què va passar per sobre del rival amb una exhibició defensiva i un demolidor 6-21. Un inici bo dels homes de Brea, amb un Kanis dominador a la pintura i amb Camós aturant el perillós Sese, va donar pas a un segon quart més complicat per als visitants. La pressió local, apujant línies, va confondre un Quart que va arribar al descans amb el marcador empatat a 30 i les possibilitats totalment intactes. En la represa el patiment davant la pressió va minvar i el ritme va tornar a les mans d'un Quart, que va treure de la pista en l'últim període un Castelldefels impotent.

QUART 64

CASTELLDEFELS: Bertomeu (6), Mestres (11), Torres (11), Carrasco (4), Jensen –cinc inicial–; Àvila (7), Blanco, Recasens, Kiknazde (2), Sese (7), Olmedo. 15/24 de dos, 5/24 en triples (3 Torres, 1 Mestres i Àvila) i 3/11 en tirs lliures. 25 rebots (6 Kiknazde), 9 assistències (5 Àvila) i 46 de valoració (14 Àvila). QUART GERMANS CRUZ: Dos Santos, Serra (4), Jiménez (8), Martorell, Vila (9) –cinc inicial–; Lozano (8), Kanis (10), Puertas (2), Bataller (6), Camós (9), Masllorens (8). 20/29 de dos, 5/24 en triples (2 Camós, Lozano, 1 Jiménez) i 9/15 en tirs lliures. 27 rebots (6 Kanis), 7 assistències (3 Camós) i 64 de valoració (13 Camós). PARCIALS: 16-21, 14-9 (30-30), 12-13 (42-43) i 6-21 (48-64).