FCBQ

Quinze triples fulminen l'Arbúcies

ARBÚCIES 79
ST. ADRIÀ B 89

ARBÚCIES: Sánchez (2), Masnou, Vilà (23), Juvanteny (20), Román (5) –cinc inicial–; Vilaginés, Quintana (3), Masó (6), Auladell (6), Canaleta (14) i Condom. 8 triples: 4 canaleta i 4 Vilà. 17/22 tirs lliures. 22 faltes. SANT ADRIÀ B: Ribas (2), Valle (20), Lobo (21), Colinas (13), Martínez (23) –cinc inicial–; Muñoz (3), Meruelo, Piñero (1), Córdoba (3), Aguirre (3), Ódena i Arenas. 15 triples: 4 Valle, 4 Lobo, 4 Martínez, 1 Muñoz, Córdoba i Colinas. 10/16 tirs lliures. 24 faltes. PARCIALS: 23-18, 21-29, 19-29, 16-13. COMENTARI: Recital ofensiu en la derrota de l'Arbúcies a casa contra el millor atac de la competició. Durant la primera meitat els locals van resistir l'encert dels visitants i en el descans l'electrònic només reflectia tres punts d'avantatge per als barcelonins. En la segona meitat el Sant Adrià, que va acabar el partit amb 15 triples anotats, no va afluixar el ritme i amb un 19-29 en el tercer quart va deixar l'enfrontament vist per a sentència.