Més bàsquet

Més qualitat en la tercera edició

Costa Brava Girona International Basket 2016. El torneig fa un salt qualitatiu d'equips de base de clubs ACB, com ara el FC Barcelona i el Madrid, i augmenta en cinc el nombre de conjunts europeus que hi participaran en la tercera edició

El Costa Brava Girona International Basket 2016 va presentar la tercera edició, que es disputarà del 24 al 26 de març en les categories mini, infantil i cadet, tant masculina com femenina. El torneig es consolida en el nombre de seus (nou), repartides entre Girona, Salt, Bescanó, Fornells de la Selva, Quart, Sant Julià de Ramis i Sant Gregori. Cada categoria disputarà tots els partits, incloent-hi les finals, al mateix pavelló. En aquesta edició s'ha arribat als 41 equips masculins i als 19 de femenins, un total de 60 equips i més de 900 jugadors i un centenar d'entrenadors.

En aquesta edició hi participaran equips de formació de clubs de l'ACB com ara el FC Barcelona i el Real Madrid. També hi ha un gran creixement d'equips europeus; l'Ulm (Alemanya) i l'Escola Arvydas Sabonis (Lituània) repeteixen participació, i s'hi sumen el Gotha (Alemanya), el CBA Amsterdam (Holanda) i el Sàsser (Itàlia). Aquest any es durà a terme la segona edició de la Girona School Cup, aquest any al pavelló de Vilablareix.

També es disputaran tornejos previs de categoria cadet, infantil i mini, amb la participació del Sàsser italià. Les dues semifinals de cadet masculí, el partit per al tercer i el quart lloc i la final es podran veure per Televisió de Girona i per internet. En la presentació hi van ser presents Carles Salgas, diputat d'Esports de la Diputació de Girona; Maite Calamita, representant territorial de la Federació Catalana de Bàsquet; Josep Guardiola, director del torneig, i els padrins del torneig, els entrenadors Albert Brea (Quart) i Eric Surís (CB Salt).

LES DADES

60
equips.
Hi haurà 41 conjunts masculins i 19 de femenins.
1.000
participants,
entre jugadors –més de 900– i entrenadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)