FEB

Cal patir fins a la pròrroga

EBA. Triomf clau amb exhibició de Kanis (39 de valoració) contra un rival directe, que manté el Quart en zona de fase d'ascens a LEB Plata

Ja no hi ha mares en la segona fase. Ho va poder comprovar ahir un Quart més sòlid i competitiu que en jornades anteriors, que va comptar amb el doble doble d'un enorme Kanis (34 punts i 11 rebots), clau en la victòria. Sembla que el talentós vestidor comença a assimilar que no hi ha premi sense esforç. I és que el 2-12 inicial va tornar a ser un avís. Un triple de Masllorens i la feina de Kanis a la pintura ficaven en el partit els de Brea, que a poc a poc deixaven enrere la indolència. Dos Santos va apuntar-se a la lluita i l'efectivitat sota cistella en el segon període, en què els locals seguien patint un mal dia en el tir, amb un inusual 24% en triples i un 66% en tirs lliures. Tot i això, el Germans Cruz va manar, fins als dos triples seguits de Gómez abans del descans (36-37). La insistència visitant es va perllongar en el tercer període. Els sis punts de desavantatge i les tres faltes de Jiménez i Kanis van obligar el tècnic local a provar la zona 2-3, amb bons resultats fins a mig darrer quart. Amb 69-71 i gairebé quan sonava la botzina, Kanis va forçar la pròrroga, tot i fallar el tir lliure del dos més un. En el temps extra Bataller va decidir amb un triple i un tir lliure, que tancaven el treballat i sofert triomf.

QUART 86
SANTFELIUENC 83

QUART GERMANS CRUZ: Bataller (8), Masllorens (7), Serra (2), Jiménez (11) i Kanis (34) –cinc inicial–; Puertas (3), Dos Santos (10), Camós (1), Martorell, Vila (10), Lozano. 25/49 de dos, 6/25 triples (3 Jiménez, 2 Vila, 1 Bataller) i 18/27 tirs lliures. 46 rebots (11 Kanis), 17 assistències (4 Masllorens) i 94 valoració (39 Kanis). CIUTAT DE LES ROSES CBS: Guirao (18), Oliva (6), Farfan (11), Simon (12) i Mañés (18) –cinc inicial–; Balboa (2), Molina (10), A. Gómez, P. Gómez (6). 19/40 de dos, 9/26 triples (3 Mañés, 2 Guirao i P. Gómez, 1 Farfan i Molina) i 18/30 en tirs lliures. 40 rebots (9 Simon i Mañés), 15 assistències (5 Guirao) i 77 de valoració (23 Mañés). PARCIALS: 19-19, 17-18 (36-37), 23-18 (59-55), 12-16 (71-71) i 15-12 (86-83).