FEB

Triomf treballat per ser ja segons

EBA. Tercera victòria consecutiva d'un Quart que fa valer el seu fons d'armari per desgastar l'Igualada

Albert Brea va treure brillantor ahir a la seva banqueta. I és que tots van jugar i tots van anotar, en una actuació coral i de trinxeres. Va ser l'única forma de doblegar la resistència d'un Igualada, nefast en el triple (6/28), i que va perdre 22 pilotes. La defensa va ser el principal aliat d'un Germans Cruz no gaire fi en el tir exterior, una de les seves principals i habituals armes. Tot i així, els 10 punts de marge ja arribaven al segon quart, en un partit, això sí, sempre controlat en ritme i marcador pels locals. Tres triples de Riu consecutius van ficar l'Igualada en partit, deixant al descans un, encara obert, 29-23. El tècnic gironí va optar després de la represa per presentar un equip de batalla, totalment defensiu. L'small ball –amb quatre petits– de sortida (Vila, Bataller, Camós i Puertas) va donar més mobilitat a l'equip, que va deixar el rival en 11 punts i va poder anotar en contraatac. Arribats al darrer període, Eric Jiménez va segellar pràcticament el triomf amb dos triples, fet que va allunyar en els últims minuts qualsevol possibilitat de patiment i va assegurar la tercera victòria consecutiva. Un triomf per als de Brea que els col·loca ja segons en la classificació i amb una victòria de marge respecte dels equips que estan fora de la zona d'ascens a LEB Plata.
La propera (3-04-16)
L'Hospitalet-Mollet; Collblanc-Quart; Igualada-Salt; C. Roses CBS-JAC Sants; Castelldefels-Cornellà

QUART 63
IGUALADA 46

QUART GERMANS CRUZ: Camós (4), Masllorens (5), Vila (8), Serra (6) i Kanis (2) –cinc inicial–; Puertas (2), Dos Santos (2), Bataller (11), Jiménez (13), Martorell (3), Lozano (5) i Juscafresa (2). 16/36 de dos, 7/27 en triples (2 Serra, Jiménez i Vila, i 1 Martorell) i 10/11 en tirs lliures. 37 rebots (11 Masllorens), 8 assistències (3 Vila) i 66 de valoració (20 Bataller). IGUALADA: Torres (4), Gual, Creus (4), Tejero (5) i Camí (2) –cinc inicial–; Moliner (2), Riu (12), Burgués, Laguarta (3), Del Hoyo (14). 13/36 de dos, 6/28 en triples (3 Riu, 2 Del Hoyo, 1 Laguarta) i 2/3 en tirs lliures. 40 rebots (11 Tejero), 8 assistències (3 Del Hoyo) i 34 de valoració (16 Del Hoyo). PARCIALS: 16-10, 13-13 (29-23), 15-11 (44-34) i 19-12 (63-46).