Més bàsquet

Bàsquet a tota hora

Costa Brava Girona International Basket. Tret de sortida avui amb 70 equips repartits en sis categories

La tercera edició del Costa Brava Girona International Basket comença aquest matí, amb 70 equips participants i 950 jugadors i jugadores repartits en sis categories (la cadet, la infantil i la mini, tant masculines com femenines).

Com en els anys precedents, s'aposta per la descentralització de l'esdeveniment i, a banda de les tres pistes de Girona –dues a Fontajau i el pavelló de Montfalgars– es disputaran duels en sis seus més (Quart, Bescanó, Salt, Sant Julià de Ramis, Sant Gregori i Fornells). A excepció de les categories infantil i mini femení –només un grup i el format de competició serà tots contra tots, i el primer serà el campió–, en la resta es farà una primera fase i, després dels emparellaments, les finals el dissabte al matí, últim dia de torneig.

Com a principal novetat d'enguany, TV Girona estarà present en el torneig de forma contínua i té previst oferir les dues semifinals, el partit pel tercer i quart lloc i la final de la categoria cadet masculí, en diferit i en streaming per internet perquè es puguin veure per tot el món.

Els equips

L'organització subratlla el salt qualitatiu i de nivell de l'edició d'enguany respecte dels anys anteriors. En la cadet masculina, destaca la presència del Barça i el Madrid –tots dos amb els equips de segon any–, així com de l'Ulm i el Gotha alemanys, i en infantils repeteix presència l'escola Arvydas Sabonis. I en totes les categories hi ha repartits equips de base de clubs de la Lliga Endesa. Durant el dia d'ahir, els participants van anar arribant a Girona.

LA DADA

10
equips gironins
en el torneig, si bé no hi haurà cap representant en la categoria cadet masculina.

El torneig de Farners, demà

El pavelló municipal Els Saioners serà l'escenari des de demà, divendres, i fins diumenge de la tercera edició del torneig de Farners. Es tracta d'un torneig jove però que reuneix el bo i millor en cadets de primer any. Aquest cop, la competició consta de vint equips, dotze de masculins (Barça, Madrid, CAI, Estudiantes, Manresa, l'Hospitalet, Cornellà, Calella, CEB Marc Gasol, CEB Girona, UBSA i Farners) i vuit de femenins (Helmi de Finlàndia, Joviat-La Salle Manresa, Platges de Mataró, Femení Sant Adrià, Stadium Casablanca, GEiEG, Salle Tenerife i Farners). Les finals es jugaran diumenge a la tarda, a les tres la femenina i a les cinc la masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)