FEB

L'encert local enfonsa el Quart

EBA. El 13/17 de dos al descans del Collblanc, que va vorejar el 40% en triples i va doblar el rival en assistències, no dona opció als de Brea

Pas enrere en l'objectiu d'acabar entre els tres primers i jugar per l'ascens a LEB Plata. Però no definitiu. El que queda clar és que, si els rivals directes del Quart mostren l'encert que va exhibir ahir un excel·lent Collblanc, la missió serà complicada. Des de la sortida els locals van estar sublims en el tir, amb bona selecció i percentatges altíssims (13/17 de dos al descans). La zona visitant al segon quart va frenar una mica la tempesta, però en la represa l'inici va tornar a ser nefast. El ritme i l'encert va ser sempre del rival contra un Quart que mai va estar dins de partit.

QUART56

ARACENA COLLBLANC: Juan (15), Rodríguez (12), López (5), Guzman (6), Jacas (17) –cinc inicial–; Pico (1), Corominas (8), Figuerola (8), Vall-llobera (2), Pérez (8). 21/40 dos, 10/26 triples (2 Figuerola, Rodríguez, Corominas, 1 Juan, López, Guzman, Jacas) i 10/13 tirs lliures. 41 rebots (10 Rodríguez), 25 assistèn. (5 Guzman i Rodríguez) i 97 val. (19 Jacas). QUART GERMANS CRUZ: Puertas (6), Bataller (7), Masllorens (4), Serra (6), Kanis (9) –c. i.–; Jiménez (6), Martorell, Vila (4), Lozano (2), Camós (10), Dos Santos (2), Juscafresa. 20/46 de dos, 3/11 en triples (2 Serra, 1 Masllorens) i 7/10 tirs lliures. 36 rebots (6 Masllorens), 12 assistèn. (2 Dos Santos, Bataller, Masllorens i Jiménez) i 65 val. (12 Camós). PARCIALS: 28-15, 17-16 (45-31), 21-8 (66-39) i 16-17 (82-56).