El Salt B continua manant en la classificació

Stewart (24), Martínez (6), Vila, Gironès (4), Angelats (16) –cinc inicial–; Juanola, Planas (8), Barris (5), Bonmatí, Parals (7), Anderson. 4 triples: 2 Parals, 1 Barris i Martínez. 19/33 tirs lliures. 22 faltes personals.
Gálvez, Pérez (6), Iglesias (8), Viñeta (18), Armenteras (7) –cinc inicial–; Comas (10), Soldevila (2), Vila (7), Vilamau (9). 8/20 tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminats: Vila i Soldevila.
PARCIALS:
17-15, 15-16, 20-12 i 18-24.
COMENTARI:
Victòria important en la classificació del Bescanó dissabte contra un lluitador Vic en un partit que fins al final no es va poder resoldre pel cantó local. Quan els gironins semblava que ho tenien a favor amb nou punts de renda en el marcador a l'inici del darrer quart, un recital de tir exterior per part dels osonencs va fer que l'encontre s'ajustés i es decidís en els últims instants a favor del Bescanó. D'altra banda, en el partit ajornat disputat diumenge, el Bescanó va perdre 69-59 contra l'UE Ripoll.
63
SOL GIRONÈS BISBAL B:
Xifra, Oliva (6), Soler (5), Yepes, Farreras (14) –cinc inicial–; Miralles (2), Font (4), Jordà (13), Jacomet (7) i Curto (12). 5 triples: 2 Curto, 1 Jacomet, Soler i Farreras. 12/19 tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminat: Xifra.
71
SALT B:
Sacot (7), Ballester (9), Mateu (11), Portaló (8), Gorga (4) –cinc inicial–; Ferragut (9), Capell (7), Bonaventura (5), Macalou, Barnada (10), Piqueras i Manzano. 10 triples: 2 Mateu, 2 Ballester, 2 Portaló, 1 Sacot, Ferragut, Capell i Bonaventura. 15/22 tirs lliures. 21 faltes personals.
PARCIALS:
15-21, 12-16, 12-15 i 24-19.
COMENTARI:
La gran intensitat del Salt als dos costats de la pista, amb una defensa molt física, va permetre al conjunt saltenc superar el Bisbal, que en el segon període ja es va veure 10 punts per sota. Els locals, gairebé sempre aprofitant accions individuals, van aconseguir situar-se a només sis punts en els darrers minuts de partit (60-66), però l'equip dirigit per Oriol Verdés, molt encertat en el llançament exterior, va sentenciar finalment des de la línia de tres punts.