FCBQ

El joc fluid del Sant Narcís tomba el Quart B

SANT NARCÍS 84
QUART B 72

TÀNTAL ELECTRÒNICA SANT NARCÍS: Paulí, Ballell (11), Pujolràs (8), Comellas (17), Pons (4) –cinc inicial–; Tejada (4), Valerón, De Pedro (29), Carpintero (2), Valerín (8), Samper i Roca. 7 triples: 3 Comellas, 2 Ballell, 1 De Pedro i Valerín. 21/30 tirs lliures. 18 faltes. QUART BIOCENTURY B: Bosch (4), Mora (12), Casadevall (15), Artacho (16), Juscafresca (5) –cinc inicial–; Rodríguez (3), Pantrigo (4), Molina (8), Ibanco (2), Carreras, Rubirola i Clavaguera (3). 4 triples: 1 Mora, Casadevall, Juscafresca i Rodíguez. 12/18 tirs lliures. 21 faltes. PARCIALS: 25-19, 23-20, 11-18 i 25-15. COMENTARI: Victòria del Sant Narcís que va fer una gran primera part en atac i en defensa, amb fluïdesa i encert. En el tercer període, el Quart va igualar el marcador amb un parcial de 5-16, però els locals van tornar a marcar diferències amb un joc solvent i resolutiu.