FCBQ

El Quart no pateix per doblegar l'Argentona

QUART 81
ARGENTONA 63

QUART: Bosch (4), Rubirola (4), Casadevall (19), Juscafresa (20) i Martí (5) –cinc inicial–; Mora (3), Rodríguez (3), Pantrigo (4), Molina (9), Ibanco (2), Clavaguera (2) i Artacho (6). 7 triples: 4 Juscafresa, 1 Mora, Rodríguez i Casadevall. 8/15 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminat: Martí. ARGENTONA: Angusto, Vives, Martínez (4), Del Arco (19) i Schroeder (13) –cinc inicial–; Ordas (13), Jiménez (9), Homs, González, Esgleas (3), Kendell i Villalobos (2). 3 triples: Ordas, Jiménez i Esgleas. 4/14 en tirs lliures. 16 faltes personals. PARCIALS: 23-16, 27-22, 17-11 i 14-14. COMENTARI: Triomf d'un Quart que va sortir molt concentrat, defensant fort i amb un gran encert exterior. Tot i això, l'Argentona es mantenia viu a la meitat del segon quart (34-32), però no tant al descans: 50-38. En la segona part els locals van poder mantenir el marge i així assegurar-se una victòria, que els manté en la lluita per la quarta plaça.