FEB

Guanyar i esperar

EBA. El Quart ha de sumar una victòria més que el Mollet en les dues últimes jornades per disputar la fase d'ascens

En el tercer curs a EBA, el Quart torna a estar en disposició de lluitar fins al final per una de les places de la fase d'ascens. En les ocasions anteriors no va poder treure-hi el cap, i ara el club confia que aquesta sigui la bona. Això sí, arriba a les dues últimes jornades sense dependre d'ell, amb la necessitat que el Mollet ensopegui almenys un cop.

Qüestió de dos

Amb l'Hospitalet ja classificat de fa dies –ha aixecat el peu i una prova d'això és que ha enllaçat dues derrotes, les úniques del curs–, el segon bitllet per a la fase d'ascens sembla que el té ben subjectat el Collblanc. Té dues victòries de coixí sobre el tercer i quart, i un average prou sòlid de moment en cas de triple empat (+34, contra el -2 del Mollet i -32 del Quart). Així doncs, queda un lloc, que serà per al Mollet o per al Quart, ara amb un balanç idèntic (10-6). Els barcelonins tenen l'avantatge de l'average, però també un calendari més dur. “Hem d'esperar un error seu, però ens centrem a no fallar nosaltres”, deia el tècnic, Albert Brea. I hi afegia: “Estic més tranquil que setmanes enrere. Tornem a ser consistents i es va veure contra el Santfeliuenc la jornada passada. Fa un mes patíem molt, amb problemes en atac [26,7% en triples en la segona fase] i això també va derivar en la defensa. Érem més fràgils.”

El Quart afrontarà el partit d'avui a Igualada amb les baixes de Moisès Martorell i Dos Santos, aquest últim pel que queda de curs per una lesió al pòmul. És dubte Eric Jiménez i es tornarà a apostar per Pau Juscafresa en la rotació.