FCBQ

L'encert del Sant Gregori no deixa opció

ST. GREGORI 80
LA BISBAL 52

SANT GREGORI: Fuster (10), Torras (13), Gallego (10), Duran (12), Ricart (5) –cinc inicial–; Llamas (3), Ferrer (6), Masdemont, Brea (13), Prat (8). 12 triples: 1 Llamas, 1 Fuster, 2 Ferrer, 2 Gallego, 2 Brea, 2 Prat. 14/28 tirs lliures. 26 faltes personals. LA BISBAL: Miralles (2), Xifre (2), Jordà (14), Oliva (3), Yepes –cinc inicial–; Ramírez (11), Font, Jacomet (8), Curto (2), Sansabrià (1), Farreras (9). 5 triples: 2 Ramírez, 1 Jordà, 2 Farreras. 15/28 tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: Jacomet. PARCIALS: 17-10, 24-15, 28-16, 11-11. COMENTARI: Triomf clar del Sant Gregori en un partit dominat pels locals, en què en el segon quart, amb un parcial de 24-15, es van escapar (41-25 en el descans). En la represa va continuar la tònica d'encert local contra la Bisbal, que va acabar abaixant els braços.