FEB

Atropellats

Fase d'ascens a LEB Plata. Mal partit del Quart, que torna després d'un pèssim inici (24-23, 14'), però no té cap possibilitat pel seu mal dia en atac

El primer dia, el Quart va acomiadar-se quasi de forma definitiva de l'ascens a LEB Plata. Més enllà de la derrota, la diferència final (-22) l'obliga a guanyar els dos partits que li queden, i fer-ho de pallissa. I ni això li garanteix absolutament res, ja que són el Gandia i el Coín qui tenen ara la paella pel mànec. Els dos se les hauran aquesta tarda en un duel que ben bé podria decidir qui puja.
Mal inici, poc encert
La posada en escena no va ser la desitjada i els locals, amb l'afició empenyent, ja van obrir forat aviat, aprofitant la inspiració de Dani Martí, sobretot des de l'exterior (17-7, 6'). L'equip gironí no se sentia còmode i, sense treure profit del bloqueig directe ni encert, no trobava la manera de retallar distàncies. A poc a poc, i gràcies a l'entrada en pista de la segona unitat –uns bons minuts de Pau Vila a la direcció–, la diferència es va llimar a la mínima expressió (24-23, 14'). Quan semblava que el més difícil estava fet, al Quart se li va tornar a fer de nit. La defensa del Gandia era qui marcava la pauta, amb Miller intimidant en la zona i obligant a doblar pilotes fora, en què no hi havia encert ni en situacions de tir alliberat. Entre això –ni un triple des de meitat de primer quart fins al darrer– i la feina de Gil, en penetracions, i Martí, des de mitja i llarga distància, tot va fer l'efecte que es trencava a la mitja part, amb un -18 i el Quart fent un 25% en tirs de camp. No tot, però, era conseqüència de l'atac. Defensivament, a l'equip li faltava duresa i va ser el que va intentar a la tornada del tercer quart. Però el Gandia tenia confiança i l'únic camí per frenar-lo va ser una defensa zonal. Si bé és cert que els locals no van trobar tantes facilitats i mostraven dubtes, no hi havia manera d'acostar-se, perquè els errors en atac anaven succeint-se. I quan va treure la zona perquè s'havia d'arriscar per guanyar, no hi va haver pietat (70-44, 34'). Avui, segon partit de la fase contra l'Ardoi navarrès. Sobre el paper el rival més assequible dels que es trobarà aquest cap de setmana a Gandia.

UPF GANDIA82
QUART60

UPF GANDIA: White (9), Camarena (5), Gil (11), Miller (14), Martí (18) –cinc–; Ferrando, Navarro (5), Segovia (3), Galán (4), Remón (9), Kleinjan (1) i Herrera (3). 16/32 de 2, 12/32 triples (4 Martí, 2 White, 2 Gil, Navarro, Segovia, Camarena i Herrera), 14/22 tirs lliures, 44 rebots (8 Miller), 16 assistències (5 Camarena) i 102 de valoració (26 Miller). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (6), Camós (4), Masllorens (3), Serra (2), Kanis (4) –cinc–; Puertas (4), Dos Santos, Eric Jiménez (17), Martorell, Vila (15) i Lozano (5). 17/48 de 2, 5/25 triples (3 Jiménez, Masllorens i Vila), 11/18 tirs lliures, 44 rebots (11 Kanis), 6 assistències (3 Vila) i 39 de valoració (16 Vila). PARCIALS: 21-16, 24-11 (45-27); 18-14 (63-41) i 19-19 (82-60).
Ens ha faltat una mica de tot. Hem estat excessivament tous en defensa i en atac no hem tingut fluïdesa ni encert