FEB

Adéu amb un triomf sobrat

Fase d'ascens a LEB Plata. Segona plaça per al Quart, que acaba el curs amb bon gust

Bones sensacions en el tancament de les primeres fases d'ascens de la història del club. El Quart Germans Cruz va dir adéu a la cita a Gandia amb una contundent victòria i amb la segona plaça del grup. Els d'Albert Brea ja van quedar dissabte fora de la lluita per l'ascens a LEB Plata. En la seva fase, la plaça és per al Gandia. Els gironins, amb un cinc inicial atípic, van sortir en tromba (8-0), amb un Dos Santos ressuscitat i dominador. Kanis, ahir el millor, es va incorporar ràpid a la festa a dins. Amb els triples de Jiménez (tres seguits a meitat del segon quart), la màquina del Quart ja dominava per nou punts al descans (41-32). En la represa els andalusos van aguantar fins al 43-39. Un parcial de 22-6 va enterrar les possibilitats rivals abans d'un darrer quart sense història.

QUART 83
COÍN 66

QUART GERMANS CRUZ: Camós (11), Lozano (4), Dos Santos (4), Serra (2) i Bataller (14) –cinc inicial–; Puertas (1), Masllorens, Jiménez (19), Kanis (20), Martorell, Vila (8). 25/45 en tirs de dos, 5/22 en triples (4 Jiménez, 1 Bataller), 18/23 en tirs lliures. 37 rebots (10 Kanis), 17 assistències (6 Vila) i 92 de valoració (25 Kanis). DEPORTIVO COÍN: Sánchez, J. Méndez (12), Robles (7), Ferrer i Vasco (11) –cinc inicial–; Movilla (7), Ballesteros (11), Rojas (12), Aisa (5), F. Méndez (1). 12/33 en tirs de dos, 9/21 en triples (3 Ballesteros i Rojas, 2 J. Méndez, 1 Movilla) i 15/26 en tirs lliures. 34 rebots (11 Vasco), 10 assistències (3 J. Méndez) i 50 de valoració (20 Vasco). PARCIALS: 16-10, 25-22 (41-32), 24-13 (65-45) i 18-21 (83-66).