Espanyol

Espanyol

Primera divisió

L’Espanyol s’estrena a casa amb derrota

El partit. El conjunt que Quique Sánchez Flores va perdre per la mínima davant del Leganés. Més enllà del resultat, els blanc-i-blaus van donar una pobre imatge davant la seva afició

El Leganés va pescar aquesta tarda una victòria a Cornellà i només va necessitar un solitari gol de Mantovani, al minut 28, per tornar a degustar un triomf lluny de Butarque. I és que els madrilenys no guanyaven a domicili des del passat 1 d’octubre a Granada. El problema no va ser el gran partit dels visitants sinó la pobre imatge donava per l’Espanyol que va regalar la primera part i va intentar recuperar el temps perdut en una segona part on va anar a contrarellotge i es va topar amb l’hermetisme de la defensa visitant. Així doncs, els madrilenys sumen 6 punts en dues jornades i l’Espanyol s’ha de conformar amb un sol punt i ara viure una amarga aturada de seleccions abans de visitar el Camp Nou a la tercera jornada.

Més enllà del resultat, la nota negativa del partit va ser la lesió de Javi López. El capità, que avui arribava a 200 partits a primera, va marxar al minut 14 lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)