Espanyol

Roca torna a estar a l’aparador

Mercat. Quique torna a canviar d’opinió al voltant del futur del migcampista.“Davant la sortida de Diop, el millor era que es quedés, ara pensem que, si té la possibilitat de sortir, caldrà replantejar-ho”

Marc Roca viu en l’anonimat futbolístic. El de la Granada del Penedès va ser la primera gran aposta de Quique fins a l’extrem de donar-li l’alternativa com a titular habitual durant tota la primera volta de l’any passat. La seva bona estrella es va anar apagant i ara el futbolista busca un nou destí on pugui tenir els minuts de què no pot gaudir com a blanc-i-blau. Quique el volia cedir en un primer moment però després se’n va desdir. Ara torna al full de ruta inicial, com va indicar ahir. “Té molts equips que el volen, pensem que davant la sortida de Diop el millor era que es quedés. Ara pensem que, si té la possibilitat de sortir, caldrà replantejar-ho, sempre pensem sobretot en el jugador”. Molts són els equips que han trucat a la porta de Roca i té algunes ofertes de primera. El futbolista prioritzarà jugar minuts i poder reivindicar-se ara que continua en una etapa de formació. La seva imatge contrasta amb la que viu Melendo; amb el seu gol contra el Barça ha agafat un gran protagonisme que el podria portar a ser titular avui davant del Sevilla. “És un cromo, el pots ficar on vulguis; està més que preparat i mentalment és molt fort”, deia Quique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)