Espanyol

futbol

Espanyol

La irregularitat frena la “generació Chen”

La dada. Aarón disputarà a Balaídos el 50è partit de titular en la lliga. “Sembla que hagi enfosquit els altres, però cal tenir paciència”

Aarón Martín disputarà avui a Balaídos el seu 50è partit a primera. El lateral de Montmeló només ha necessitat setze mesos, des del seu debut l’octubre del 2016 en un onze a Las Palmas, per ser un dels fixos en els plantejaments de Quique Sánchez Flores. Les seves prestacions, contrasten amb les dels seus companys de generació. “Era un noi que semblava dèbil i prim però ha demostrat la seva vàlua en aquest temps. Aarón pot semblar que ha enfosquit els altres, però cal tenir paciència. El segon any és més complicat que el primer, em segueix semblant que Navarro té una gran qualitat si està en plenitud física, que Melendo necessita partits però que és un excel·lent jugador i que Roca és fantàstic i evolucionarà. No ens hem equivocat amb ells”, deia ahir Quique Sánchez Flores per deixar clar que el problema actual és la irregularitat que viu enguany l’equip en la lliga. “No els ajuda que l’equip no estigui bé. Necessitem que el tronc dels veterans funcioni i sigui estable.” Ara en espera de minuts, qui segur que estarà en l’onze serà el lateral de Montmeló, l’exponent de la “generació Chen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)