Espanyol

Gallego amplia el seu contracte amb el filial

Espanyol. El tècnic que va dirigir el primer equip blanc-i-blau els últims cinc partits de la temporada 2017/18 signa fins el 2020

David Gallego, l’entrenador que va seure a la banqueta de l’Espanyol els cinc últims partits de la temporada 2017/18, ha ampliat el seu contracte com a tècnic del filial blanc-i-blau fins al 30 de juny de 2020. Amb ell a la banqueta, l’Espanyol va aconseguir 13 punts de 15 possibles. A més, va aconseguir l’ascens amb el filial a Segona B. Per tot plegat, Gallego era un dels candidats per entrenar la primera plantilla espanyolista la pròxima campanya, però la direcció general esportiva ha apostat per Joan Francesc Ferrer Rubi. 

L’ampliació de contracte del tècnic de Súria s’ha signat aquest matí en els despatxos del RCDE Stadium, on han estat presents els coordinadors del futbol base, Fran Navarro i Álex García, a més del propi Gallego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)