Espanyol

Rufete: “La base de l’Espanyol és cuidar el que tenim”

Espanyol. El nou director esportiu blanc-i-blau anuncia una aposta per la gent de la casa en la seva presentació

Després de signar el contracte que el lligarà al RCD Espanyol per les tres pròximes temporades com a director esportiu, Joaquín Pérez Rufete ha estat presentat aquest migdia a la Vall d’en Bas, on el primer equip blanc-i-blau realitza l’estada de pretemporada. Rufete, que ha tingut la primera presa de contacte amb la plantilla i amb l’entrenador, Joan Francesc Ferrer, Rubi, abans de la seva presentació, ha volgut enviar un missatge d’unitat. “Junts som molt importants. Hem de gaudir en els moments bons i animar-nos en els dolents”, ha dit. Per altra banda, el nou director esportiu espanyolista no ha volgut mullar-se sobre els objectius de l’equip: “Pocs clubs diuen on han d’estar des de principi de temporada”.

Preguntat per Rubi, Rufete ha recordat la seva època de futbolista blanc-i-blau. “Ell entrenava el filial quan jo jugava a l’Espanyol. És jove, però expert. Està en un moment important de la seva carrera i aportarà moltes coses bones al club i als jugadors”, ha dit. Quant a la seva filosofia, ha subratllat la importància del futbol base. “Hem de consolidar-nos amb petits passos. Cal un projecte fort de pedrera i mirar el mercat quan calgui. La base de l’Espanyol és cuidar el que tenim”, ha comentat abans d’advertir que “hem de formar una plantilla que rendeixi sabent el límit financer que tenim”.

El nou director esportiu del RCD Espanyol ha manifestat també que vol que els jugadors sentin que estan en el millor club possible i ha subratllat que “no només ens hem de fixar en els resultats, sinó també en com hi arribem per tal d’apropar-nos al que volem ser”. Rufete ha assenyalat també que, després de conèixer el president, veu estabilitat i “una idea de projecte en creixement”.

Per altra banda, Òscar Perarnau, el director general esportiu de l’Espanyol, ha explicat que Rufete era la primera opció per al càrrec per al qual ha estat fitxat, que serà el màxim responsable del primer equip i que s’haurà de relacionar amb la secretaria tècnica, el futbol base i els serveis mèdics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)