Espanyol

Rubi i el canvi de rutina

Metodologia. El tècnic s’emporta els seus futbolistes a entrenar a l’estadi. Un gir de dinàmica per conèixer la nova gespa híbrida abans de l’estrena en la lliga, diumenge contra el València

L’Espanyol canviarà avui d’escenari. El cos tècnic ha programat una sessió d’entrenament a porta tancada a les deu del matí a l’estadi en lloc de fer-ho a la ciutat esportiva Dani Jarque, el lloc habitual de la preparació setmanal. Un canvi de rutina per diversos motius. El primer, l’estrena en la lliga a casa contra el València aquest diumenge, i el segon, la primera presa de contacte amb la nova gespa híbrida d’última generació que lluirà aquesta temporada el feu blanc-i-blau i que està composta per gespa natural amb un 4% de fibres artificials. El conjunt s’estructura amb una malla inferior, com si es tractés d’una catifa. El nou sistema de gespa híbrida és més resistent, ofereix una bona planimetria, un bon aspecte i millora les prestacions de joc esportiu. Tot i això, als futbolistes no els agafarà per sorpresa la nova gespa ja que a la ciutat esportiva s’entrenen en les mateixes condicions, però serà el primer cop que trepitgin la nova gespa. Una infraestructura que es va començar a instal·lar al juliol i que estarà totalment operativa diumenge.

Més enllà d’aquests paràmetres, el fet d’entrenar-se de manera periòdica a l’estadi serà un fet que s’incorporarà a la nova metodologia d’entrenaments del tècnic. Rubi sempre busca atreure l’atenció dels seus deixebles i el canvi d’escenari és un argument més per motivar-los. De fet, com a mínim, està previst que el tècnic de Vilassar de Mar faci els entrenaments de les prèvies dels partits que hagi de jugar de local a l’RCDE Stadium. Avui serà el primer tast per als seus futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)