Espanyol

espanyol

Joan francesc ferrer "Rubi"

“La dificultat no és fer un bon partit, sinó fer-ne més”

Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’ Entrenador de l’Espanyol

Joan Francesc Ferrer, Rubi, no es podia imaginar un inici de lliga a casa tan rodó: bon futbol, gran sintonia amb l’afició i una victòria per fer boca. “El meu somni del debut s’ha complert. Hem fet un bon partit i hem guanyat”, assenyalava el tècnic, que hi afegia: “Hem anat de menys a més i l’afició ens ha portat a més.” Aquesta va ser l’única concessió que va fer el tècnic de cara a la galeria. La resta del discurs es va orientar a abaixar el suflé de l’optimisme. “La dificultat no és fer un bon partit, la dificultat és fer-ho de manera continuada. Estem en la segona jornada i hem de tocar de peus a terra. Hem d’anar pas a pas. Ara no toca parlar d’objectius”, advertia el de Vilassar de Mar.

Pel que fa al gran partit de Marc Roca, va afirmar: “Ha fet un gran partit i ho ha vist tothom, però això s’ha d’anar repetint. És com l’equip. Ha patit molt però és tossut i confia molt en ell. Però no ho ha de fer només un dia puntual, ho ha de repetir de manera continuada. Té els ingredients per ser un gran jugador.” El preparador va jugar amb els mateixos futbolistes de la temporada passada, tret de Borja Iglesias, però la imatge ha estat totalment diferent. “El secret? Hores de treball i que els jugadors hi creuen. Si no hi creuen és molt difícil. Vull ser caut. El que he vist avui [per ahir] ho vull veure més partits.”

Quant a l’equip titular, va ser clar: “Estava content amb l’onze que va sortir a Balaídos, però és un avís perquè tots vegin que poden entrar en qualsevol moment. El meu perfil és ofensiu i apostaré fort quan pugui.” I de Borja Iglesias, que es va estrenar ahir, va dir: “Els davanters quan no marquen es neguitegen. Ell ho va passar malament a Balaídos, no s’imaginava la rebuda.”

ESTRENA A CASA

“El meu somni del debut s’ha complert. Hem fet un bon partit i hem guanyat”

ABAIXAR EL SUFLÉ

“Estem en la segona jornada i hem de tocar de peus a terra. Hem d’anar pas a pas”

MARC ROCA

“Ha fet un gran partit però això s’ha d’anar repetint. És com l’equip”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)