Espanyol

118 anys molt ben portats

Efemèride. L’Espanyol ha celebrat el seu aniversari amb la tradicional ofrena floral a l’estàtua de l’afició. Enguany la commemoració festiva ha coincidit amb la 18a Gala de Penyes del club

L’Espanyol va celebrar ahir els 118 anys d’història des que Àngel Rodríguez va inscriure el club com a entitat esportiva el 28 d’octubre de 1900. L’efemèride es va celebrar amb la tradicional ofrena floral a l’estàtua de l’afició. Aquest no va ser l’únic acte. La fundació, una delegació del club, la FCPE i l’Agrupació de Veterans van realitzar un homenatge a Àngel Rodríguez, amb una ofrena floral al cementiri de Sant Gervasi. Més enllà de la tradició, l’entitat ha viscut un dels seus aniversaris més feliços gràcies a la bona classificació de l’equip de Joan Francesc Ferrer, Rubi.

Enguany la commemoració festiva ha coincidit amb la 18a Gala de Penyes del club, que per primera vegada s’ha celebrat al RCDE Stadium amb 300 assistents procedents de les diverses ambaixades blanc-i-blaves d’arreu del territori. David López va ser premiat com el millor jugador del curs anterior; Melendo va rebre el guardó al futbolista revelació; Berta Pujadas, el premi a la millor jugadora del femení A, i l’Espanyol B, el premi al futbol de base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)