Espanyol

Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’

Entrenador de l’Espanyol

“Els dos gols ens han deixat molt tocats”

Algun dia havia d’arribar la primera ensopegada a casa, i l’Espanyol la va trobar en un partit totalment determinat pels gols gironins a l’inici del partit, dues dianes que condicionen qualsevol anàlisi que es vulgui fer del duel. I així ho va deixar clar Rubi, que no va acabar del tot decebut amb l’actuació dels seus homes. “Crec que fins al 0-1 l’equip ha sortit molt bé, amb Sergio García i Borja Iglesias trepitjant l’àrea en els primers minuts i amb l’equip recuperant la pilota molt ràpidament”, va dir el tècnic blanc-i-blau, que va veure com el seu conjunt rebia, en un tres i no res, dues esgarrapades de Stuani que van deixar el partit molt ben encarrilat per al conjunt entrenat per Eusebio: “Amb el 0-2, sembla que estiguis molt pitjor del que realment estàs, però realment ens han guanyat al contraatac i amb el domini de les àrees.”

“No és habitual en nosaltres, perquè som un equip que defensa molt bé. Però en el primer gol els hem donat massa facilitats. Havíem treballat durant tota la setmana la defensa de les centrades laterals, perquè sabíem que era una de les seves virtuts, però Stuani ha rematat molt sol”, va explicar el preparador blanc-i-blau, que no va voler donar importància a la disputa constant que va mantenir el davanter uruguaià amb David López: “Stuani és un jugador espectacular, un davanter de primer nivell. Ha estat una disputa normal sobre el terreny de joc entre dos jugadors que volen guanyar; jo no hi donaria més importància”, va assenyalar.

Tot i la derrota, la segona consecutiva, Rubi no va voler dramatitzar i es va mostrar convençut que això no afectarà l’equip. “Hem de valorar que ens mantenim cinquens i que estem en una posició molt bona; a partir d’aquí, hem de corregir coses per intentar recuperar el millor nivell, però no crec que estiguem notant la pressió. Ja fa dies que estem en la zona alta i, tret d’avui, hem jugat sempre molt bé. I, de fet, hem començat molt bé el duel, però els dos gols han estat com dues galledes d’aigua freda. Tenim avantatge respecte a molts equips i ara hem de continuar entrenant-nos i gaudint”, va analitzar el màxim responsable del vestidor blanc-i-blau, que, això sí, tampoc es va estalviar una part d’autocrítica sobre el seu plantejament del matx: “En part és culpa meva, perquè he obligat els jugadors a anar a pressionar molt a dalt per robar la pilota i de vegades el futbol et demostra que és millor esperar. I en la segona meitat no hem acabat de trobar la tecla. Amb el 4-2-3-1, Sergio estava còmode jugant entre línies, però l’equip estava molt partit i per això hem tornat a canviar.”

EL 0-1 DE STUANI

“Havíem treballat les centrades laterals, però els hem donat moltes facilitats”

POSITIVISME

“Hem de valorar que ens mantenim cinquens i, a partir d’aquí, hem de corregir coses”

ELS VESTIDORS

Per dues derrotes no abaixarem els braços. Continuem en una molt bona posició
Javi López
defensa de l’Espanyol
Els dos gols inicials ens han penalitzat, i després només cal felicitar Bounou per les aturades
Borja Iglesias
Davanter de l’Espanyol
Hem tingut una ocasió molt clara a l’inici, i després hem rebut dos cops amb els dos gols. Però ens hem mantingut dins del partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)