Espanyol

Rubi: “Volem guanyar el Barça en lliga per primera vegada en aquest estadi”

La prèvia. “El Barça és un rival temible però si aconseguim veure l’Espanyol d’abans de Getafe tindrem opcions i serà un derbi molt igualat”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del partit de demà davant el Barça. (20:45 h. RCDE Stadium). El tècnic espera que el seu equip faci història demà i aconsegueix la primera victòria en lliga al seu nou estadi. El tècnic té a tots els jugadors disponibles pel partit i recupera a Sergio García i Naldo que ja tenen l’alta després de superar les seves respectives lesions musculars. El maresmenc donarà demà la llista de convocats.

Aquestes són les frases més destacades de la roda de premsa del tècnic de l’Espanyol.

Motivació.

“A nivell de motivació, zero aportació de l’entrenador, és un partit que magnificaria molt l’efecte si guanyem i ens volem agafar a això”.

Plantejament.

“Nosaltres voldrem tenir la pilota, sabem que és difícil, perquè costar treure-li, hi haurà moment en què no la tinguem i hem treballat en aquests moments en què no la tinguem.”

Onze titular.

“Ens queda un entrenament i estic amb l’onze gairebé perfilat, falta algun detall. Buscaré donar alguna situació nova amb alguns jugadors però la titularitat es guanya en els entrenaments, no només en el partits.”

Sergio García, preparat.

“Tant Naldo com el Sergio García són alta i estan disponibles pel que necessitem.”

Defensa.

“Hem reforçat aspectes del treball defensiu. Hem encaixat vuit gols i ho hem treballat: pilota aturada, replegament per tenir els números que vam tenir. Per mantenir la porteria a zero necessitem les dues aturades del porter”.

Ambient a les grades.

“Viure per primera vegada un derbi però hauré d’estar concentrat. L’ambient serà molt positiu i la grada ha d’ajudar en els moments complicats. Estem en deute amb ells després de la derrota contra el Girona.”

Barça.

“És un rival temible sempre i pel que fa a nosaltres, si aconseguim veure l’Espanyol d’abans del partit del Getafe tindrem opcions i serà un derbi molt igualat.”

Messi.

“Hem de veure les seves zones d’influència i tenir ajudes. No és només la jugada individual sinó la capacitat que té per donar una passada de gol. Ho hem treballat però sense obsessionar-nos. Tots sabem el percentatge d’influència de Messi en les victòries però està rodejat de bons jugadors. No són només els gols sinó les assistències. Cal parar-lo però tenim un pla per demà i cal portar-lo endavant no només per un jugador.”

Esperar o atacar?

“Això està en el pla i ho veureu demà”.

Passat blaugrana.

“L’Espanyol té una idea de joc clara i definida que no sempre podem portar fins on volem, però hi creiem. El Barça té molt clar a què juga. El model de joc està intacte al Barça”.

Problemes per fer gol.

“Vam començar la pretemporada i molts jugadors participaven en els gols. Ara estem en una fase en la qual ens costa acompanyar a Borja amb gols. Sabem que és important i som conscients que els interiors i extrems ens han d’aportar gols. És molt important perquè no podem dependre de l’eficàcia d’un jugador”.

Messi.

“El millor jugador de la història? No sé que va passar als anys 40, 50 o 60 però un jugadors que fa 50 gols per temporada, amb molts anys marcant la diferència, és digne d’aquest guardó.”

Pilota d’Or.

“La sensació que tinc és que es dona més pels títols que per l’aspecte personal”.

Piqué.

“El nostre tarannà serà esportiu i crec que per l’altre cantó també serà així”.

Borja Iglesias.

“És important si està al seu màxim nivell. Però estem parlant que quan està al màxim nivell tots són excel·lents jugadors pel nostre club, comPiatti o Hernán.”

Derbi i la cita amb la història.

“Els nostres jugadors volen ser la primera plantilla de la història que guanya el Barça en lliga en el nostre nou estadi. Ara tenim la possibilitat i la volem aprofitar”.

Millorar el sistema.

“La gent ja sap com juga l’Espanyol. Ara hem de buscar al màxim la nostra idea de joc i perfeccionar-la al màxim. En les últimes derrotes nosaltres no hem donat el nivell que estaven acostumats a donar”.

Gairebé tinc l’onze perfilat però pot haver-hi alguna novetat. Sergio García i Naldo ja tenen l’alta
Viure per primera vegada un derbi i hauré d’estar concentrat. Hi haurà un gran ambient a les grades i això ens ajudarà
Piqué? El nostre tarannà serà esportiu sempre i crec que per l’altre cantó també serà així
A nivell de motivació és un partit que magnificaria molt l’efecte si guanyem i ens volem agafar a això
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)