Espanyol

Dotze dies decisius

Calendari. Els dos partits contra el Betis en la copa, la visita del Real Madrid de diumenge vinent i el viatge a Vila-real del 3 de febrer marcaran el futur de la temporada i de Rubi

L’Espanyol està en un moment clau de la temporada. Entre avui i el 3 de febrer, l’equip de Rubi disputarà els vuitens de final de la copa, contra el Betis, rebrà ni més ni menys que el Real Madrid a l’RCDE Stadium i visitarà un Vila-real necessitat més que mai a l’estadi de la Ceràmica. Quatre partits de gran importància en només dotze dies, contra rivals de consideració, que podrien, fins i tot, determinar el futur de l’entrenador blanc-i-blau. El que és segur és que marcaran de forma important la temporada espanyolista. Si en la lliga no pot continuar perdent partits –la ratxa ja és de només tres punts dels últims 27–, el cara o creu en la copa que comença avui, contra un equip que fa poc més d’un mes va guanyar a Cornellà-el Prat, és una arma de doble tall: arribar a la semifinal del torneig donaria oxigen, però quedar pel camí afegiria més llenya al foc. Rubi, a més, només podrà disposar d’un defensa central pur, el madrileny Mario Hermoso, en aquests quatre partits, per les lesions de Naldo, David López i Óscar Duarte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)