Espanyol

Es desmarquen de Vox

Espanyol. El club blanc-i-blau va reaccionar amb contundència després que la formació d’extrema dreta va penjar a la xarxa una foto de l’RCDE Stadium, on diumenge va recollir firmes

L’Espanyol no vol que Vox ni cap altre formació política utilitzin la seva imatge. Ho ha deixat ben clar en les darreres hores, en resposta a la formació d’ultradreta, que diumenge passat va recollir signatures davant l’RCDE Stadium i ho va exposar a les xarxes socials. “Más de 500 firmas recogidas en el campo del Español. Gracias equipo, gracias @vox_barcelona, gracias @RCDEspanyol ”, va piular el vicepresident de Vox a Barcelona, Antonio Amador. La resposta del club va arribar, primer, a través d’Agustín Rodríguez, el seu director de comunicació, i més tard des del compte oficial de Twitter de l’entitat. “L’Espanyol de Barcelona vol rebutjar contundentment la vinculació i utilització de la nostra imatge per part de la seva formació política [per Vox]. L’entitat ha destacat sempre per promoure els valors de l’esport. Per respecte al club, i a la seva història, preguem a totes les formacions polítiques que s’abstinguin d’utilitzar el nom i la imatge de l’entitat per interessos partidistes.”

En declaracions a L’Esportiu, Agustín Rodríguez va assegurar que el club no estava assabentat de la recollida de signatures de Vox i que la contundent resposta es va produir perquè la piulada de la formació franquista donava peu a entendre que l’acte s’havia fet en connivència amb l’Espanyol. “Ho van fer al carrer, però amb la foto vinculen la seva imatge al nostre club”, va comentar en aquest sentit. “Primer, hem volgut aclarir que no tenim res a veure amb la recollida de signatures de Vox. Segon, que som un club esportiu i no volem que s’usi la nostra imatge en benefici de cap entitat, en aquest cas d’una formació política. I tercer, que ens dediquem a l’esport i no ens volem significar políticament en cap sentit”, va explicar també. Finalment, Rodríguez va justificar que l’Espanyol no hagi fet una nota pública: “Hem respost, com diuen els manuals de comunicació, per la mateixa via per la qual hem estat interpel·lats.”

LA FRASE

Van recollir signatures al carrer, però la foto vincula la seva imatge al nostre club
Agustín Rodríguez
DIRECTOR DE COMUNICACIÓ DEL RCD ESPANYOL

Wu Lei, a la Xina amb permís

Wu Lei ha anat a la Xina, amb el permís del club, i s’hi quedarà aquesta setmana. El davanter aprofitarà l’aturada de la lliga per atendre diferents tràmits administratius que no va poder completar abans d’incorporar-se a la disciplina del RCD Espanyol. Per la seva banda, Sergio García ha entrat en la fase final de la recuperació de la lesió que es va fer al tendó d’Aquil·les de la cama dreta. L’atacant s’incorpora, a poc a poc, a la dinàmica de treball de l’equip. En els pròxims dies s’entrenarà al mateix ritme que la resta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)