Espanyol

Víctor Sánchez: “A final de curs, veurem”

Espanyol. El migcampista assegura que, tot i la poca participació que està tenint, només pensa a ajudar l’equip, però emplaça al club i al seu entrenador a parlar quan acabi la temporada

Víctor Sánchez reconeix que està vivint una temporada complicada, però no ha pensat a marxar de l’Espanyol... de moment. “Parlarem, amb el club i amb l’entrenador, quan acabi el curs, i veurem. Ara només penso a ajudar l’equip”, ha dit aquest migdia a l’Auditori Juan Segura Palomares, després de l’entrenament matinal de la plantilla blanc-i-blava a l’RCDE Stadium. El migcampista, que aquesta temporada ha participat en 16 partits, dels quals només en set ha estat titular, assegura que el seu ànim és bo i dedica bones paraules a Rubi: “Tenim un gran entrenador, que ha fet que l’equip jugui els millors partits en aquest estadi en molt de temps. Una altra cosa és que ara no aconseguim tan bons resultats, però si l’equip va oferir un bon rendiment en les primeres onze jornades, el pot tornar a donar.” Víctor, que al setembre va complir 31 anys i té contracte fins al 30 de juny de 2021, lamenta, per altra banda, la “muntanya russa” que es viu habitualment en l’entorn de l’Espanyol, en funció del moment de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)