Espanyol

Pedrosa, renovat

Espanyol. El lateral esquerre amplia el seu contracte fins al 2023 i tindrà una clàusula de 30 milions d’euros. El defensa era una peça cobejada en aquest mercat

Adrià Giner Pedrosa (Castelldefels, 1998) ha renovat el seu contracte amb l’Espanyol fins al 2023 amb una clàusula de rescissió de 30 milions d’euros. El futbolista, així mateix, després d’aquest acord, serà jugador del primer equip a tots els efectes a partir de la propera temporada. Pedrosa, que va arribar al club a la temporada 2014-2015, va debutar amb el primer equip en l’anada dels setzens de final de la Copa davant del Cádis. En la lliga , es va estrenar davant del Betis i ha acabat jugant 12 partits i disputant un total de 759 minuts a la lliga, amb vuit titularitats. El seu creixement ha estat decisiu en aquest final de temporada on s’ha fet un lloc al lateral esquerre. El club considerava la seva renovació com a prioritària. Acabava contracte al 2020 i només tenia una clàusula de 6 milions d’euros. El defensa ha rebutjat diverses propostes per seguir de blanc-i-blau conscient que a l’Espanyol de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ tindrà les eines i la continuïtat suficient per seguir creixent com a futbolista. El jove de Castelldefels ha protagonitzat una de les imatges de la temporada amb un carrera infinita superant a tres jugadors de l’Atlético de Madrid fins que, Diego Godín, es va ficar el gol en pròpia porta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)