Espanyol

Pedrosa, la primera pedra

Espanyol. El lateral esquerre amplia el seu contracte fins al 2023 i tindrà una clàusula de 30 milions d’euros. L’Espanyol continua amb l’aposta decidida pel planter en un any il·lusionador

Adrià Giner Pedrosa (Castelldefels, 1998) ha renovat el seu contracte amb l’Espanyol fins al 2023 amb una clàusula de rescissió de 30 milions d’euros. El futbolista, que aquest any tenia fitxa del filial, serà jugador del primer equip a tots els efectes a partir de la propera temporada. Pedrosa, que va arribar al club la temporada 2014/15, va debutar amb el primer equip en l’anada dels setzens de final de la copa contra el Cadis. En la lliga, es va estrenar contra el Betis i ha acabat jugant dotze partits i disputant un total de 759 minuts en la lliga, amb vuit titularitats. El seu creixement ha estat decisiu en aquest final de temporada, en què s’ha fet un lloc al lateral esquerre. El club considerava la seva renovació com a prioritària. Acabava contracte el 2020 i només tenia una clàusula de 6 milions d’euros. El defensa ha rebutjat diverses propostes per seguir de blanc-i-blau, conscient que a l’Espanyol de Joan Francesc Ferrer, Rubi, tindrà les eines i la continuïtat suficient per seguir creixent com a futbolista. La seva ampliació de contracte és tot un missatge carregat de futur. L’Espanyol anirà a Europa la temporada vinent, però les eines amb què farà el salt a l’Europa League passen per seguir apostant, de manera decidida, pels joves futbolistes del planter. Pedrosa és la primera pedra del projecte 2019/20. Un futbolista amb present però amb un gran futur. El de Castelldefels està cridat a tenir un rol més protagonista aquesta temporada. El seu futbol vertical s’adapta a la perfecció a l’estil implementat per Rubi. El maresmenc l’ha tingut sota el seu paraigua en tots els entrenaments de la temporada i en l’últim tram de curs li ha donat l’oportunitat de manera decidida. El defensa ha protagonitzat una de les imatges de la temporada, amb una cursa infinita superant tres jugadors de l’Atlético de Madrid, fins que Diego Godín es va fer el gol en pròpia porta.

“Aquest nou contracte era una cosa que esperava tota la temporada. Això fa que pugui estar molts anys aquí amb el primer equip”, deia el jugador en declaracions als mitjans oficials del club. “Estar en el primer equip era una cosa en què somiava de petit, i és un orgull per a la família després de tants anys lluitant i per a l’afició, que t’ajuda molt”, va reblar Pedrosa, que encara recorda la màgica tarda de dissabte amb la brillant i èpica classificació per a Europa. “El que vam viure l’altre dia és inoblidable per com ens va donar suport l’afició. Al final ho hem aconseguit. No només per nosaltres sinó per la nostra gent i el cos tècnic. Ara hem d’intentar arribar al més amunt possible”, va subratllar el futbolista del planter.

LES FRASES

Aquest nou contracte era una cosa que esperava tota la temporada. Això fa que pugui estar molts anys en l’Espanyol
Estar en el primer equip era una cosa en què somiava de petit, i és un orgull
Adrià Pedrosa
lateral de l’espanyol

Guasch: “La decisió ara és si vendre o no”

“Estem en la selectivitat d’Europa, i ara la discussió aquests dies és si hem de vendre o no, i què podem pagar i què no”, va dir el director general executiu, que va participar en una ponència al Col·legi d’Economistes. “Avui hem renovat Pedrosa i l’any passat va marxar Gerard, però va arribar Borja Iglesias. Poden anar-se’n Borja o Hermoso o quedar-se. Ara el que hem de fer és gestionar les contractacions per tenir més límit salarial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)