Espanyol

L’Espanyol continua fent país

Espanyol. L’equip de Rubi tornarà a la feina el 3 de juliol i anirà d’stage a Torremirona del 8 al 17. El club blanc-i-blau segueix apostant per Catalunya en la primera fase de preparació.

L’Espanyol ja té data de tornada. El club acaba de confirmar la temporada 2019-2020 començarà el 3 de juliol. El cos tècnic ha planificat per als tres primers dies proves mèdiques al matí i sessió d’entrenament a la tarda. Per al dissabte 6 de juliol, està prevista una doble sessió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Després d’aquest primer contacte, el conjunt de Rubi iniciarà un stage a Torremirona,a la localitat de Navata (Alt Empordà). Aquest període comprendrà del 8 al 17 de juliol. Així doncs, el club blanc-i-blau segueix apostant pel territori català com a primera part de la pretemporada. Una tradició en els últims anys només interrompuda les dues temporades en què Quique Sánchez Flores es va emportar l’equip a Holanda i Alemanya.

El club també ha donat les dades dels primers dos amistosos. El dimecres 17 de juliol està planificada la disputa del primer amistós. El segon partit de preparació es desenvoluparà el dissabte 20 de juliol. Tots dos rivals estan per definir. Aquestes setmanes de preparació seran clau per afrontar la primera eliminatòria de l’Europa League, que es jugarà a meitats de la següent setmana i el rival es coneixerà en el sorteig que se celebrarà el proper 19 de juny. I és que les eliminatòries prèvies de l’Europa League han fet variar els plans inicials que tenia el club i ha obligat a cancel·lar la gira per la Xina

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)