Espanyol

Rubi: “M’hauria agradat sortir d’una altra manera”

Betis. Ha estat presentat com a nou entrenador del Betis. “Ha semblat una sortida conflictiva i no era la intenció”, ha dit sobre la seva marxa de l’Espanyol tot afirmant “Estic on vull estar i és la decisió correcta”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha estat presentat aquest matí com a nou entrenador del Betis. El tècnic maresmenc ha signat un contracte per tres temporades amb l’entitat de Sevilla. El maresmenc ha tingut paraules per l’Espanyol. “Vull ser agraït i em vull acomiadar de manera verbal de l’Espanyol. Separar els nostres camins no vol dir que no els hi desitgi el millor. No els deixo d’estimar i els respectaré al màxim”, ha dit el maresmenc que ha parlat de la seva marxa. “M’hauria agradat haver sortit d’una altra manera. Ha semblat una sortida conflictiva i no era la intenció. És legítim que tothom escolli el seu camí i els clubs tenen també la possibilitat d’acomiadar els tècnics si no estan contents. Estic on vull estar i és una decisió correcta per aquest cos tècnic.

El maresmenc ha estat acompanyat, en l’acte de presentació, pel president del Betis, Ángel Haro i el secretari tècnic, Alexis Trujillo. L’inici de l’acte, celebrat a la Ciutat Esportiva Luis Del Sol, s’ha iniciat amb la projecció d’un vídeo amb les millors jugades del Betis al llarg de la temporada i acabant amb un infogràfic amb la xifra 1.453.000 aficionats i el cinquè club d’Espanya.

“Era la primera opció”.

“Aquest vídeo no és per fer-te por sinó per motivar-te”, ha dit el presentador que ha donat pas al president del club. “Volem que Rubi es senti com a casa des del primer moment. Rubi és de Vilassar de Mar i arriba de la nostra novena província. A partir d’ara ens coneixerà millor i els nostres aficionats són els millors ambaixadors. El Betis es mereix els millors professionals i Rubi és un d’ells. Té tot el que precisava, un tècnic format i modern i amb un estil ambició que valent que ens agrada en el club. Sempre ha estat la primera opció. La comissió esportiva el va escollir en un exhaustiu informe”, ha apuntat De Haro que ha afegit: “Tenim una plantilla dissenyada per jugar bé al futbol i guanyar. Aquesta és una gran plantilla que serà, previsiblement, millorada. Estem en un procés de modernització i de millora imparable. Tenim un pla establert per ser cada dia més grans. Volem fer un equip millor i per això està Rubi” i ha tancat el seu discurs assegurant que “L’únic etern és el Betis, els noms passen però el club segueix”, ha dit en referència a la sortida de Llorenç Serra Ferrer i “creiem en el treball en equip i sense personalismes perquè el club apunti en la mateixa direcció”.

Alexis Trujillo: “És la persona ideal”.

Alexis Trujillo, secretari tècnic, també ha valorat la tria. Una elecció que es va fer a instàncies del vicepresident, Llorenç Serra Ferrer, ara fora del club. “És la persona ideal per portar el nostre equip cap on volem. Sempre hem intentat buscar un entrenador amb valors esportius i humans. És un tècnic que ha anat de menys a més i els dos últims anys han estat importants amb l’ascens amb l’Osca i amb l’Espanyol classificat per a l’Europa League. Però no es conforma amb això i vol assumir nous reptes”, ha assenyalat el directiu del conjunt andalús.

Rubi, objectiu Europa.

Rubi, en la seva presentació i en la posterior roda de premsa, ha deixat clar que el seu futbol serà valent i buscarà sempre el segon gol. El tècnic ha considerat que “és un repte apassionant” el que té per endavant i que el Betis “té un equipàs” però la seva esperança és poder mantenir el bloc actual i en cas de traspàs invertir bé els diners. “Hem d’estar lluitant per entrar a Europa sí o sí”, ha deixat clar i també s’ha impregnat de l’esperit del Betis. “Vinc d’una terra on, amb la distància, ens han explicat el que és el Betis i és una virtut que té aquest club. No és el mateix ser del Betis que de qualsevol altre club. M’he ruboritzat per la presentació del president i d’Alexis. M’he donat una gran confiança i aquest és un repte apassionant”. I té clar què és el que se li demana. “No tinc por de la responsabilitat i per mi és un repte. Tenim molt clar al que venim. És a ajudar el club i donar-li una continuïtat al que s’està fent però nosaltres tenim el nostre model de joc que encaixa amb el que l’afició vol. Espero estar molts anys aquí i és difícil trobar un club amb tanta passió i és difícil trobar-ho en altres llocs” i ha afegit. “La motivació està per sobre de la responsabilitat i vull respondre a la confiança que han dipositat en mi i el cos tècnic”.

El maresmenc té clar que ha arribat al lloc ideal. “No hem nascut amb la bufanda del Betis al coll però ens ho deixarem tot amb la nostra dedicació i coneixements. Tenim un mètode de treball que li arribarà al jugador. Serem exigents però també han de gaudir. Estem convençuts que la nostra idea triomfarà. Tenim un gran equip i intentarem millorar-lo. La base que hi ha és espectacular. M’he enfrontat aquest any quatre vegades al Betis i ho hem passat malament per aconseguir un empat”.

D’altra banda, ha parlat de la sortida de Serra Ferrer, el seu gran valedor. “El meu màxim respecte a Serra Ferrer. És història del Betis i un entrenador del màxim reconeixement. Tinc una bona relació amb ell. Això és més responsabilitat per a mi per la seva aposta per aquest cos tècnic”.

Per últim, en la roda de premsa, ha reiterat que el seu futbol és d’aposta defensiva però sense descuidar la rereguarda i sobre l’exigència de l’afició del Betis l’ha acceptat com un repte més. “Si nosaltres li donem, ells ens donaran i no fallaran. És una situació natural. El pròxim any vull ser millor entrenador que ara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)