Espanyol

espanyol

mercat

L’Atlético hi tornarà per Hermoso

Mercat. No ha mogut peça pel central últimament i obrirà noves converses en els pròxims dies després de tancar altres fitxatges que tenia en cartera. L’Espanyol espera una contraoferta superior als 15 milions oferts d’inici

L’Atlético de Madrid tornarà a la càrrega la setmana vinent per aconseguir els serveis de Mario Hermoso. El central ja té un acord tancat amb el club colchonero per les pròximes quatre temporades i el seu desig és fer un salt de qualitat en la seva carrera. Des de fa dies la situació està en un punt mort. “Si l’Atlético no es mou una mica no passarà res. En aquest moment no hi ha converses”, va reblar ahir el vicepresident, Carlos García Pont. Simeone tornarà a insistir pel central blanc-i-blau després de tancar diversos fitxatges que tenia en cartera i, el més important, ara té diners per a pujar la seva oferta inicial després de rebre els 120 milions de Griezmann. L’Atlético de Madrid necessita reforçar la seva defensa i, fins ara, la majoria dels esforços s’han concentrat en altres posicions del camp. Toca tornar a mirar a Hermoso, però els madrilenys són conscients que hauran de millorar la seva proposta inicial. L’últim oferiment va ser de 15 milions d’euros. Una xifra que l’Espanyol va rebutjar de manera rotunda, tot i que al futbolista només li resta un any de contracte. L’Espanyol vol que l’Atlético s’acosti a la clàusula o, si més no, que arribi a un mínim de 30 milions d’euros.

Cal recordar que la meitat dels drets econòmics són del Real Madrid, que rebria la meitat del benefici de l’operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)