Espanyol

primer amistós

amb bones sensacions

L’Espanyol s’estrena amb una golejada a Peralada (0-6)

Amistós. El blanc-i-blau s’han imposat, a un conjunt empordanès molt combatiu, amb gols de Melendo, Ferreyra, Pol Lozano, Pipa; Melamed i Javi Puado. Hermoso i Borja ha estat titular.

L’Espanyol de David Gallego ha arrencat destil·lant bones sensacions davant un combatiu Peralada. Un amistós on l’atenció prèvia estava en l’alineació que posava el surienc. El tècnic ha alineat d’inici a Borja Iglesias i Mario Hermoso. El soroll del mercat no afecta a Gallego. Un surienc que ha donat minuts al gruix de la seva plantilla. Era la idea primerenca. Posar quilòmetres a les cames a vuit dies pel primer partit de la prèvia de l’Europa League. Moment per veure els primers detalls del llibre d’estil del surienc on s’ha vist la potència del planter i la serietat dels nous fitxatges.

El Peralada ha començat de manera molt animosa però la diferència de categoria s’ha anat imposant amb el pas dels minuts. Així, a la primera part han marcat Melendo i Ferreyra i en la segona han completat la golejada: Pol Lozano, Pipa, Melamed i Puado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)