Espanyol

“Està capacitat i creiem en ell”

Víctor Sánchez. El segon capità dona la cara per David Gallego, molt qüestionat pels últims resultats, i posa l’accent en el grup. “Ens hem d’exigir molt més i fer un pas endavant. Tots tenim la culpa del que està passant i ens en sortirem”

L’ase dels cops és David Gallego, a qui tots assenyalen. La sessió vas ser atípica i els jugadors es van reunir amb el tècnic dues hores. Víctor Sánchez va donar la cara. “Normalment durant la temporada hi ha més xerrades d’aquestes, quan el tècnic considera que hem de seure per parlar es fa i es parla, i el que es tracta queda allà”, va explicar el segon capità de l’Espanyol. “Hem parlat tots, ens agrada escoltar el que el tècnic ha de dir després d’un partit, i cadascú ha provat d’aportar el seu punt de vista per millorar.”

El mig va sortir en defensa del surienc. “No és que creiem en ell, és que David és una part més del nostre equip i tots hi tenim culpa, en això que està passant, sobretot a casa. Crec que ens en sortirem, Gallego està capacitat i ho sap, creiem en ell; té confiança que ens en sortirem i gaudirem.” Ara els dos pròxims duels contra el Celta, a Vigo dijous, i contra el Valladolid, a casa, han de marcar la pauta de la recuperació. Tot i això, Sánchez no podia amagar que no s’esperaven un inici de lliga tètric com aquest. “No, de cap manera; esperàvem estar molt millor. Ens hem d’exigir molt més i tothom ha de fer un pas endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)