Espanyol

Marc Roca: “Tots som culpables”

Espanyol.El futbolista es mostra agraït per la feina de Gallego al llarg d’aquests anys i espera recuperar la seva millor versió de la mà de Machín. “Aquest és l’objectiu, és un tècnic amb les idees molt clares. Vol un equip molt vertical”

Marc Roca ha valorat, aquest matí en roda de premsa, la sortida de David Gallego. “Tots som culpables de la marxa de Gallego però li estic molt agraït per tot el que m’ha donat”, ha explicat el de la Granada del Penedès ha admès que ha de donar molt més. “No he donat la meva millor versió i l’objectiu és millorar amb l’arribada del nou tècnic. Machín té les idees molt clares. Vol un equip molt vertical” i veu que té molt de marge per progressar. “Soc un jugador molt jove i encara tinc coses per millorar i estic obert al que em plantegi el nou tècnic”.

Per últim, tampoc vol fer sang del passat i es centre en el present, “Podríem trobar mil excuses però ara he de buscar la meva millor versió. Estic treballant cada dia al màxim i estic convençut que, tard o d’hora, hi arribaré. En l’aspecte físic i defensiu puc fer un pas més”.

Un dia en què la plantilla ha fet un dinar de germanor a la Ciutat Esportiva per fomentar la cohesió interna del grup davant la delicada situació a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)