Espanyol

L’Aplec de Penyes de l’Espanyol, ajornat

Crisi Coronavirus. La Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol ha comunicat l’ajornament del tradicional Aplec que s’havia de celebrar el 7 de juny a Avià

La Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol ha comunicat l’ajornament del tradicional Aplec. Aquesta trobada anual s’havia de celebrar el 7 de juny a Avià però ha quedat posposat per culpa del coronavirus. En un comunicat, la Federació explica els motius de la decisió. “Davant la greu situació i la incertesa que, per desgràcia, estem vivint i patint, i tenint en compte la gran complexitat i treball que suposa l’organització d’un Aplec, la Federació Catalana de Penyes, després de valorar-ho conjuntament amb la Penya Pericos del Berguedà, el club i l’ajuntament d’Avià ha decidit ajornar-lo”.

Un cop superada la crisi del coronavirus, les agrupacions buscaran una nova data en el calendari. La FCPE ha aprofitat el comunicat per enviar un missatge d’ànim i molta força a tots en aquest moment tan complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)