Espanyol

Via lliure per a Vicente Moreno

Espanyol. El tècnic de Massanassa ha arribat a un acord per desvincular-se del Mallorca i l’Espanyol ja podrà fer efectiva la seva contractació

El fitxatge de Vicente Moreno és una realitat tangible després de l’estira-i-arronsa dels últims dies. El tècnic de Massanassa, com ha avançat el diari Última Hora, ha arribat a un acord per desvincular-se del Mallorca. Un pas previ per flexibilitzar la postura del club balear i facilitar la sortida del valencià. El tècnic, que ja tenia des de fa setmanes un acord verbal amb l’Espanyol, ha tingut un pes decisiu en la negociació. De fet, ha renunciat a part de la liquidació que li pertocava de pagaments ajornats per tancar de manera ràpida la seva arribar a l’Espanyol. Vicente Moreno era el primer interessat a tancar el seu periple a Mallorca després de tres temporades i focalitzar les seves energies en la construcció del projecte blanc-i-blau. L’Espanyol, amb el moviment del tècnic, pagarà una part de la clàusula de sortida del preparador però no la totalitat d’aquesta.

Tot i això, el club català li ha ofert un bon salari a Moreno i ser corresponsable de la construcció de l’equip junt amb la direcció esportiva. El contracte serà de tres temporades però estarà supeditat a l’ascens a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)