Espanyol

Vicente Moreno: “L’Espanyol és més casa de Gallego que meva”

Prèvia. El duel davant l’Sporting de diumenge arriba marcat pel retorn del tècnic surienc. “Serà un partit especial per Gallego”, indica el de Massanassa que també ha parlat de Melamed. “Nico no ha tirat cap porta perquè ja està a dins”

Vicente Moreno ha comparegut davant els mitjans per valorar el duel contra l’Sporting de Gijón. El partit estarà marcat pel retorn de David Gallego, un gran coneixedor de la casa i extècnic l’any passat. A més a més, els blanc-i-blaus tindran el repte de superar un rival directe per l’ascens. Fins ara, els equips de la part alta se li han ennuegat als blanc-i-blaus que persegueixen la seva tercera victòria consecutiva després dels triomfs davant el Saragossa i Cartagena.

DAVID GALLEGO.

“Aquí el més important és que juguem contra l’Sporting que està fent una gran temporada. Casualment, l’entrena David Gallego, un tècnic a qui estimen molt a l’Espanyol. Intentarem guanyar i que els tres punts quedin aquí i ell el contrari. David, estic segur, estarà content que l’Espanyol estigui funcionant bé.

“Suposo que serà un partit especial per a ell i és més casa seva que meva, de moment, i li haurem d’obrir les portes com cal. Per a ell serà una situació especial i jugar en aquest estadi per primera vegada després de sortir. El tractarem de forma fantàstica com ell també ens ho farà a nosaltres”.

NICO MELAMED.

Nico no ha tirat cap porta perquè ja està a dins. És un jugador que va començar la pretemporada amb alguns problemes físics i no va tenir la continuïtat i el bon funcionament de l’equip l’ha dificultat entrar. Però ha entrat bé quan l’hem necessitat i ho ha fet molt bé”.

DUEL SPORTING

Partits importants ho són tots i nosaltres hem de guanyar-los tots. Tot i això, estem en una bona situació i només tenim un equip per sobre que està a dos punts per sobre. Això vol dir que ho hem fet bé. Al davant, tindrem un bon equip, l’Sporting m’agrada molt i és un equip molt versàtil.

ARBITRATGES.

“No em preocupa el menys mínim. Estic preocupat per l’Sporting de Gijón. No faig referència a cap equip. Em preocupo del meu equip i cadascú que faci el que cregui convenient”.

CRISI DE RESULTATS.

“L’exigència aquí és màxima i s’ha d’agafar amb naturalitat. Hem de fer-ho el millor possible cada setmana i acceptar les opinions. Conec aquesta categoria i ara hi ha tres o quatre equips que tenen més puntuació que de costum. Però nosaltres estem en una bona situació i queda molt per definir-se encara. Al final, el que volem és aconseguir els objectius. Estem en un club important i l’exigència és màxima”.

LESIONATS.

Vadillo encara no està amb opcions d’anar convocats i Keidi era una cosa que estava pactat ja. Calia anar amb compte perquè sortia d’una lesió. Estava planificat per un tema físic. Està llest per jugar més si el necessitem i Oier podrà entrar a la convocatòria per aquest partit.”

TAULA DE CLASSIFICACIÓ.

“Estem en els punts que tenen els equips que estan primers altres anys. Tots els partits no els pots guanyar, però crec que podríem tenir tres punts més. El que no controlo és el que fan els altres que ho estan fent bé. Nosaltres hem de seguir guanyant i mantenint aquesta línia. Això és una carrera de fons. És una temporada dura i llarga i ningú afluixarà perquè hi ha un gran nivell de plantilles”.

SEGUIR CREIXENT.

“Hem de seguir reforçant tots els mecanismes que tenim i que sortint de forma més constant i quan no sortint les coses no desesperar-se i insistir buscant la porteria. Sembla que fa molt temps que estem aquí, però no és així. Tot va molt seguit i amb una pretemporada curta. Tot el que puguem treballar el nostre model de joc ens farà millorar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)