Espanyol

Un positiu a l’Espanyol

Pandèmia. Les proves practicades avui ha confirmat un cas de Covid-19 que ja ha estat aïllat i romant a casa seva com marca el protocol. La resta de jugadors i staff tècnic són negatius

L’Espanyol ja s’ha acostumat a viure amb la Covid-19. De fet, el conjunt blanc-i-blau ha estat un dels equips on el virus ha tingut més impacte, especialment, en els primers mesos on, fins a 8 membres de l’equip, van patir la malaltia.

Aquest matí ha saltat totes les alarmes quan un dels membres habituals de l’equip ha donat positiu en la prova d’antígens. Uns tests que es fan de manera rutinària a tots els jugadors i la totalitat de l’staff tècnic sent negatiu el resultat de la resta de la plantilla i cos tècnic.

Seguint el protocol de LaLiga aquest cas ha estat immediatament aïllat al seu domicili i sotmès a una prova PCR. Els resultats de la qual s’acaben de conèixer, i ratifiquen el positiu inicial, de manera que l’afectat seguirà aïllat a casa seva.

Melendo i Lluís López van ser els últims positius de la plantilla per coronavirus. El club no ha revelat la identitat del nou positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)