Espanyol

Honorar la samarreta

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau visita Ponferrada amb la missió de mostrar-se com un equip competitiu i no deixar-se anar en aquest tram final de temporada en què aspira a acabar campió

L’Espanyol encara viu en la placidesa i la dolçor d’haver aconseguit l’ascens a La Romareda. Han passat deu dies des d’aquell dia i la plantilla va pagar cara la ressaca contra el Cartagena. Divendres, els deixebles de Vicente Moreno es van mostrar com un equip volàtil i tou contra un conjunt que s’hi jugava el descens. L’objectiu del duel d’avui a Ponferrada és recuperar l’esperit competitiu i honorar la samarreta. Està en joc el prestigi del club i acabar campions de lliga. Vicente Moreno és conscient que ha de recuperar l’equip en aquest tram final, però sap que no pot pressionar uns futbolistes que han fet una temporada excel·lent. “Espero que això no passi; ja vam tenir el partit poca-solta l’altre dia. Si passa, no serà de manera conscient. Cal posar-se a treballar; parlar poc i fer-ho”, deia el tècnic blanc-i-blau, que sap que la pilota és a la teulada dels jugadors, a qui no retreu res, ben al contrari, després d’un curs exigent i de màxima tensió. “És un grup fort i sé perfectament la dificultat que té fer el que han fet. Sabíem que si ho aconseguíem tampoc ens felicitarien gaire, perquè es donava per fet. No s’han de posar en dubte els jugadors. L’objectiu imprescindible l’han aconseguit. Nosaltres fa dues jornades que hem pujat i no ho canvio per res. La resta encara s’hi està jugant molt”, insistia el de Massanassa.

La Ponferradina arriba al duel amb la necessitat d’esprémer les últimes possibilitats d’entrar en el play-off i sortirà molt motivat. És a dir, l’Espanyol es tornarà a trobar amb un escenari en què el contrari està ficat de ple per aconseguir algun objectiu llaminer, mentre que els blanc-i-blaus ja ho tenen tot fet, i en l’horitzó, el premi d’acabar com a campions de segona.

15 Partits guanyats 23

11 Partits empatats 9

13 Partits perduts 7

42 Gols a favor 66

42 Gols en contra 25

No s’han de posar en dubte els jugadors. L’objectiu l’han aconseguit. Fa dues jornades que hem pujat i no ho canvio per res del món
Deixar-nos anar? Espero que no passi; ja vam tenir el partit poca-solta l’altre dia [Cartagena]
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)