El Girona supera l’Alcorcón i ja té el ‘play-off’ a la butxaca (1-0)

Els gironins encadenen la setena victòria gràcies a un golàs de Monchu en el minut 87 i aprofiten l’empat de l’Sporting a Fuenlabrada per segellar la classificació

El Girona jugarà per cinquena vegada el play-off d’ascens després de guanyar aquesta nit l’Alcorcón (1-0) i aprofitar l’empat de l’Sporting a Fuenlabrada per assegurar la sisena posició. Els de Francisco, que han aconseguit desencallar amb un golàs de Monchu un partit que no havia tingut ocasions clares, continuen cinquens en la classificació perquè l’Almeria i el Leganés també han guanyat.

La primera part no ha deixat res a destacar. En els primers minuts els visitants han inquietat una mica amb un parell de passades llargues a l’esquena de la defensa, però res de l’altre món, i amb el pas dels minuts el Girona s’ha fet amb el control del partit. Amb una pressió més intensa i amb possessions molt llargues els de Francisco han viscut pràcticament tot el partit a les rodalies de l’àrea de l’Alcorcón, però només ha generat una mica de perill amb alguna centrada enverinada i un xut de Gumbau des de molt i molt lluny. D’ocasions clares, no n’hi ha hagut ni una.

La segona part no ha estat gaire diferent, i és que els gironins han continuat tenint més possessió però ha estat absolutament estèril perquè no ha trobat la manera de generar perill. De fet, en algun moment Ernesto i Sosa han fet posar l’ai al cor als gironins, però Juan Carlos tampoc ha hagut d’intervenir en cap moment. Pablo Moreno i Samu Saiz, que han entrat durant la segona part, han estat els únics que han arribat a buscar porteria amb certa intenció, però els seus xuts han anat desviats. Quan ja semblava que no havia de passar res ha arribat el golàs de Monchu. Yan Couto ha recollit un refús defensiu a la frontal i l’ha cedit a Monchu, que amb un gran xut al pal llarg ha superat a Dani Jiménez per segellar la victòria.