Diari de redacció

Lluis Simon
Lluis Simon

L’opi del poble

Per uns dies Espanya ha estat més preocupada per no poder anar al mundial de futbol que per perdre les eleccions a Catalunya. Quin país.

Lluis Simon
Lluis Simon

Ciutadans

Les enquestes sí que demostren una cosa, que el percentatge de votants que tenen a Catalunya és pràcticament igual que el de Marine Le Pen a França.

[NO TENIM FOTO]

Disney adoctrina

M’imagino aquests dies les filles de Felip VI mirant Star Wars i preguntant als seus pares: “Com és que els bons són els de la república?”

Lluis Simon
Lluis Simon

Llibertat de repressió

Cal precisar, malpensats, que la junta electoral espanyola no està contra Catalunya Ràdio sinó contra Catalunya en concret i la ràdio en general.

Lluis Simon
Lluis Simon

L’autocrítica

N’hi ha que ens diuen que els sobiranistes som poc autocrítics amb el procés en general. Potser sí. Però cap dels que ho diu està a la presó o a l’exili.

Lluis Simon
Lluis Simon

El ‘crac’

Un vident va trucar Bartomeu a l’estiu advertint que al Madrid li tocaria el PSG a la Champions. Llavors ell va decidir enviar Neymar cap a París. Ben jugat.

Lluis Simon
Lluis Simon

Addictes als informatius

Conec antics malalts del Barça que han perdut tot interès pel futbol perquè necessiten canalitzar tota la seva energia contra Rajoy, Arrimadas i companyia.

Lluis Simon
Lluis Simon

En fresc

Els amos de Freixenet sempre fan morros quan parlem de la república, però si el 21-D guanyem seré el primer de brindar amb el seu cava.

Lluis Simon
Lluis Simon

Feu el futbol i no la guerra

L’avantatge de les pilotes d’or de Cristiano és que aquestes, com a mínim, la policia espanyola no ens les dispararà a l’ull quan anem a votar.