Diari de redacció

[NO TENIM FOTO]

Benvinguts

Els governants més corruptes d’Europa han decidit posar les seves brutes mans a les institucions catalanes. Que sàpiguen que els espera un infern.

Lluis Simon
Lluis Simon

155

Molts teòrics assenyalen que Catalunya no té dret a l’autodeterminació perquè no és una colònia. Bé, doncs ja ho és.

Lluis Simon
Lluis Simon

‘Freedom’

Els propis empleats del Barça haurien d’haver entrat ahir les pancartes contra la repressió. A la merda la UEFA, és tot un país el que està empresonat.

Lluis Simon
Lluis Simon

1975

L’objectiu de l’Estat és que tornem a sortir als carrers a a cridar “llibertat, amnistia i estatut d’autonomia”. Ho permetrem?

Lluis Simon
Lluis Simon

Que passi el següent...

Ha estat escoltar les notícies que arriben de Madrid i recordar l’adagi més proverbial de Pi de la Serra: si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol.

Lluis Simon
Lluis Simon

Que tinguem sort

Com a responsables de l’esport a Catalunya del futur govern de la Generalitat intervinguda per Rajoy sonen Josef Ajram i Ander Mirambell.

[NO TENIM FOTO]

Dos equips, dues nacions

Tantes banderes espanyoles a Madrid en un partit de futbol només reforcen la idea que el Barça, a Espanya, sempre juga partits internacionals.

Lluis Simon
Lluis Simon

Un amo, una veu

El dia que aquest diari s’assembli molt als altres serà un problema però a Madrid el “nou” periodisme que es porta és que tots siguin i pensin igual.

Lluis Simon
Lluis Simon

Gol en diferit...

Quan estàs sol davant de porta i has d’empènyer la pilota és un risc esperar el porter per tornar-lo a driblar. A no ser que siguis Maradona, és clar.