Espanyol

Keidi Bare: “Hem d’oblidar el partit del Getafe, només pensem en el Granada”

El migcampista ha parlat aquest migdia en roda de premsa

El migcampista de l’Espanyol, Keidi Bare, ha parlat aquest migdia en roda de premsa. Les seves declaracions:

Moment després de la lesió

“Em trobo molt bé, al cent per cent. La titularitat és cosa del mister, ell decideix qui juga i qui no”.

Més competència al mig del camp

“La competència és el millor perquè fa millorar a tu i als teus companys. Ho veig com una cosa positiva i penso que jugui qui jugui ho farà molt bé”.

Ànims després Getafe

“És un partit que hem d’oblidar. Ara només pensem en el Granada, en fer les coses bé contra ells. Entrenar bé per arribar bé al partit i afrontar el partit amb força i humilitat per guanyar el partit”.

El Granada

“Serà un partit difícil, com tots. hem de mirar-nos a nosaltres mateixos i fer les coses bé. Entrarem al camp per guanyar els tres punts i espero que sigui així”.

La regularitat

“Nosaltres ho estem fent molt bé. Es veu en els partits. Tenim marge de millora, està clar, i per això entrenem cada dia i ho intentem fer el millor possible. Amb treball tot s’aconsegueix”.

L’exigència de l’afició

“És normal. A ningú li agrada perdre. Nosaltres només pensem en el partit de dissabte contra el Granada i ens hem d’oblidar del què ha passat perquè no serveix per res. El més important és fer les coses bé contra el Granada, guanyar i donar una alegria a la nostra gent”.

Valoració personal de l’any que porta a l’Espanyol

“Al principi em va costar una mica però ara em veig molt bé, amb forces i al cent per cent i estic disposat a ajudar al meu equip”.

Costa molt més a fora que a casa

“A casa estem molt forts i seguirem en aquesta línia. A fora hem de millorar perquè en el futbol es millora i es treballa. Hem de treballar per estar a fora com estem a casa”.

El treball

“És cosa nostra per millorar. El que estem fent a casa ho hem de fer a fora. Això és fàcil. Ho treballem cada dia als entrenaments i hi ha marge de millora i hem de sgeuir cap endavant”.

Primera temporada a primera divisió

“La veritat és que des de petit que volia jugar a primera divisió. Amb el treball que he fet ho he aconseguit i per mi és un somni. A més soc en un club molt gran com és l’Espanyol. Estic molt a gust i molt content”.

Quin rival esperen

“A ningú li agrada perdre i ells vindran amb la mentalitat de guanyar, però nosaltres tampoc deixarem a ningú que ens guanyi. Volem seguir fent les coses bé”.

Concentració

“Nosaltres a cada partit, inclús als entrenaments anem al cent per cent, donant el millor de nosaltres mateixos i això es veu als partits. Hi ha dies bons i de dolents, això està clar, però nosaltres estem bé, per fer les coses bé i això és el què volem fins a final de temporada”.

Corregir els dies dolents

“És normal. És com la vida real que hi ha dies bons i dolents. Nosaltres seguirem així, per millorar les coses i hem de seguir endavant i pensar en Granada”.

L’afició al RCDE Stadium

“L’afició és el número 12 i nosaltres a casa amb ells ens sentim molt forts. Esperem que hi hagi molta gent, com tots els partits que hem jugat i espero que donem una alegria contra el Granada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)