Espanyol

Vicente Moreno: “Al juvenil tenim jugadors joves molt interessants que asseguren el futur de l’Espanyol”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit que demà (16.15 h) l’Espanyol disputarà al Wanda Metropolitano davant l’Atlético de Madrid. Ha parlat de la final de la Copa del Rei que l’Espanyol juvenil ha perdut contra el Madrid en la pròrroga (1-2), de la baixa sensible de Yangel Herrera per sanció i del seu rival de demà.

Espanyol juvenil

“Els hi dono l’enhorabona perquè han fet una gran Copa del Rei i han estat fins a l’últim moment amb moltes possibilitats de guanyar-la. Així que els felicito i els animo perquè això forma part de la dificultat de la formació de qualsevol jugador o entrenador. Tenim jugadors joves molt interessants que d’alguna manera asseguren el futur de l’Espanyol”.

Atlético de Madrid

“Espero un Atlético de Madrid com sempre, que competeix, que s’ho deixa tot i que té molt de nivell en tots els seus jugadors i en el seu entrenador. Segur que estan dolguts per l’eliminació de la Champions, però amb moltes ganes de jugar i tornar a guanyar. Espero un partit difícil i amb un Atlético de Madrid de molt nivell”.

Baixa de Yangel Herrera

“És un jugador important per a nosaltres i que quan està al seu millor nivell ens dona moltíssim. Melendo és una opció, però tenim altres jugadors que poden jugar no només en la seva posició, sinó donant altres variants o buscant alguna cosa diferent si pensem que el partit ho requereix”.

Partit de la primera volta davant l’Atlético

“En el seu moment va ser dur perquè pensem que vam fer coses suficients per haver puntuat. Però és el que té jugar amb aquests equips, que quan tens qualsevol error, deixes de fer qualsevol cosa o els deixes funcionar al seu màxim nivell és difícil guanyar-los”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)