Espanyol

Óscar Gil: “Tenim moltes ganes de començar”

El lateral alacantí destaca el treball amb Diego Martínez i les ganes de jugar el primer amistós de la pretemporada aquest dissabte

L’Espanyol comença dissabte amb els amistosos de preparació per a la temporada 2022/2023. Els fitxatges que s’han fet oficials fins al moment i l’arribada del nou entrenador, Diego Martínez, il·lusionen a la parròquia blanc-i-blava de cara a aquest nou curs. El lateral dret de l’equip, Óscar Gil, ha manifestat avui com han anat els primers entrenaments amb el nou tècnic i s’ha mostrat amb moltes ganes de començar a competir com més aviat millor.

Il·lusió amb el nou entrenador

“Tant jo com tot l’equip teníem moltes ganes de començar a treballar amb el nou míster. Crec que l’equip està entenent molt bé tot allò que ens transmet. Hi ha molta exigència a la feina i aquestes setmanes estan anant força bé. Hi ha moltes ganes que arribi dissabte per afrontar el primer partit”.

Nou projecte

“Sempre que s’inicia un nou projecte, els jugadors es motiven una mica més. Des del minut 1 se’ns ha transmès la idea que hem de ser un equip i hem d’anar tots a una sent exigents amb nosaltres mateixos”.

Començar a competir

“Tenim moltes ganes de començar a competir. Dissabte tenim el primer partit i volem aprofitar al màxim per transmetre el treball que portem duent a terme aquests dies”.

El rival

“Encara que sigui la primera presa de contacte, que vingui un equip com el Montpeller ens vindrà força bé. El fet que sigui un equip exigent és important per mostrar que arribem al cent per cent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)