Espanyol

L’Espanyol ja té porter: Benjamin Lecomte

L’Espanyol ha posat la directa aquesta tarda. Els blanc-i-blaus, que a primera hora de la tarda han anunciat el reton de Tonny Vilhena, han tancat aquest vespre el reforç més necessari de tots, el d’un porter. Es tracta del francès Benjamin Lecomte, que arriba en qualitat de cedit procedent del Mònaco per reforçar l’equip sota pals després de les baixes aquest estiu de Diego López i Oier Olazabal, que han acabat contracte. El porter, de 31 anys, té una llarga experiència a la primera divisió francesa, on ha disputat més de 250 partits vestint les samarretes del Lorient, el Dijoun, el Montpeller i el Mònaco, on va arribar l’estiu del 2019. Al conjunt monagesc va ser titular les dues primeres temporades, però el curs passat va veure com l’alemany Nubel li treia la titularitat. Per això, Lecomte va buscar una sortida en forma de cessió i va anar a l’Atlético, on tampoc va tenir cap oportunitat de jugar per la presència d’Oblak.

Lecomte és el cinquè fitxatge de l’Espanyol aquest estiu després de l’arribada (o retorn) avui mateix de Tonny Villhena i les anteriors de Vinícius Souza, Joselu Mato i Brian Oliván.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)