Espanyol

Benjamin Lecomte: “L’Espanyol és el club on vull ser”

L’Espanyol ha presentat aquest migdia a Benjamin Lecomte, la quarta incorporació de la temporada. El jugador ha arribat cedit fins a final de temporada procedent del Mònaco, després d’un any cedit a l’Atlètic de Madrid. Es tracta d’un porter de 31 anys amb molta experiència al futbol francès, on ha jugat més de 250 partits vestint les samarretes de clubs com el Montpeller o el Mònaco, entre d’altres.

A la seva presentació com a nou porter de l’Espanyol ha mostrat les seves ganes de jugar a la lliga espanyola i la seva ambició per deixar un bon record als aficionats blan-i-blaus.

El fitxatge

“Estic molt content de ser aquí, a l’Espanyol de Barcelona. És tot un plaer i donaré tot aquest any per fer una molt bona temporada amb aquest club”.

Mario Hermoso

“He parlat molt amb ell perquè és un amic molt proper. M’ha recomanat en tot moment signar amb l’Espanyol i m’ha parlat molt bé del club”.

Darrera temporada

“Sobre aquest tema només puc dir que en un equip com l’Atlètic de Madrid, amb jugadors d’alt nivell, és molt difícil jugar. Tot i això, he progressat molt als entrenaments i m’ha servit per decantar-me per continuar a la lliga espanyola, una competició d’un nivell molt alt. Per això vull donar les gràcies a l’Espanyol, per donar-me l’oportunitat de seguir a la lliga”.

Per què l’Espanyol?

“Quan vaig parlar amb Domingo vaig tenir molt clar que volia signar amb l’Espanyol, ja que per mi és la millor oportunitat que puc tenir per avançar i progressar a la meva carrera. No vaig dubtar en cap moment i per això soc aquí”.

Referents a la porteria

“Sempre m’ha agradat molt Manuel Neuer i Ter Stegen. També Jan Oblak, amb qui he compartit un any a l’Atlètic de Madrid. Estar al seu costat m’ha servit molt per canviar la meva mentalitat i entendre què significa ser un dels millors porters del món”.

El perfil

“Soc un porter molt modern que li agrada jugar amb l’equip a través de la sortida de pilota. Em considero una persona ambiciosa i treballadora. Sempre tinc ganes d’entrenar i relacionar-me amb els meus companys, tant dins com fora del camp. Dins el camp sempre dono el millor de mi”.

Trampolí

“L’Espanyol és un gran club de la lliga espanyola amb una història molt llarga. Jo estic aquí per mostrar les meves capacitats com a porter i marcar la meva història a l’entitat. De moment vinc com a cedit per un any, però qui sap si continuaré més temps”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)