Espanyol

Bones sensacions

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’imposen al Lilla en un partit en què els joves del planter i els nous fitxatges són els protagonistes

Espanyol 2 Lilla 0

ESPANYOL:Lecomte, Óscar Gil (Luca Warrick, 71’), Sergi Gómez, Cabrera (Pol Lozano, 79’), Omar, K. Bare (Villahermosa, 62’), Vinicius Souza, Darder, Rubén Sánchez (Embarba, 87’), Puado (Nico Melamed, 71’), Joselu.LILLE:Jardim, Zedadka, Fonte, Alexsandro, Gudmundsson, B. André (Martín, 62’), Onana, Gomes (Yazidi, 62’), Zhegrova, David, Bamba.GOLS:1-0 (59’) Joselu, 2-0 (65’) Puado.ÀRBITRE:Domínguez Cervantes.T.G.:Darder, Fonte, Alexsandro.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al Marbella Football Center.

El projecte de Diego Martínez comença a donar fruits. Ahir van recuperar sensacions després de l’empat sense gols contra Las Palmas, en imposar-se al Lilla, un dels equips més potents de la lliga francesa, per 2 a 0. Joselu i Puado van ser els autors dels dos gols d’un partit que va servir per continuar interioritzant els aspectes tàctics del nou tècnic i per acumular quilòmetres de cara a l’inici de lliga.

L’Espanyol va fer un partit molt seriós, en què els del planter i els nous reforços van ser els autèntics protagonistes. D’una banda, Simo, Omar El Hilali i Rubén Sánchez van tornar a demostrar el seu gran potencial i estan cridats a ser futbolistes importants aquest curs. De l’altra, Joselu, Lecomte i Vini Souza van jugar per primer cop els 90 minuts aquesta pretemporada i van deixar grans actuacions. L’exjugador de l’Alavés es va estrenar com a golejador amb la samarreta blanc-i-blava, Lecomte es va mostrar molt sòlid sota els pals evitant les dianes dels francesos i Souza no es va cansar de recuperar pilotes gràcies al seu gran físic. El que encara no hem vist en acció en aquests primers amistosos és el davanter Raúl de Tomás, que no va disputar ni un sol minut.

El duel va començar intens i amb molt de ritme, amb els dos equips buscant constantment el contraatac. La primera gran ocasió de perill va ser del Lilla, en el minut 4. Gomes va quedar sol davant Lecomte i el porter parisenc va evitar la primera diana gràcies a una gran intervenció. Els blanc-i-blaus van respondre poc després amb un xut de Keidi Bare des de la frontal que va refusar Jardim. A partir d’aquí, l’Espanyol, amb un joc directe i vertical, va tenir més oportunitats per avançar-se. La més clara va arribar en el minut 36, després de la pausa d’hidratació, quan Puado va estavellar una pilota al pal després d’una passada mil·limètrica de Rubén Sánchez.

Després de la represa, els periquitos es van avançar ben aviat. En el minut 59, Joselu va situar l’1 a 0 amb un xut encreuat amb l’esquerra. Aquest gol va donar ales als blanc-i-blaus, que poc després van ampliar les distàncies amb la diana de Puado, que va superar el porter amb una vaselina i després d’una altra gran passada de Rubén Sánchez.

Així doncs, l’Espanyol va superar amb nota el test més complicat que ha tingut fins ara en la pretemporada. El proper partit serà dijous contra el Balompédica Linense, equip de la primera divisió FEF.

Tot i que hi ha hagut més i millors moments de l’equip, encara som lluny del que necessitem